ZAPOŠLJAVANJE

Domaće IT-jevce traže Franck, Sedam IT, ali i jedna tvrtka iz Njemačke

20.08.2018 u 10:06

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Mojposao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru. Ovog tjedna zapošljavaju Franck Grupa, Sedam IT, CROZ, IDoneus i Testbirds

Franck Grupa je među vodećim prehrambenim kompanijama u regiji, koja više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brendove. Trenutno u Zagrebu zapošljavaju Sistemskog inženjera, VŠS/VSS tehničkog usmjerenja te s iskustvom u projektnim implementacijama novih sustava. Detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Sedam IT jedan je od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla zapošljava se Sistem inženjer, koji ima minimalno 3 godine iskustva rada sa sistemskom opremom i softverskim rješenjima. Prijave na oglas traju do 23. kolovoza.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

CROZ je jedna od top IT tvrtki specijaliziranih za razvoj custom softwarea te iza sebe ima više od 500 uspješno odrađenih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu. Kulturu tvrtke čine osobni razvoj pojedinca i fleksibilnost. Trenutno zapošljavaju Data Science inženjera koji bi u Data Science timu radio na razvoju chatbota. Poslodavac nudi dediciranog mentora, laptop i mobitel, godišnji sistematski pregled, edukaciju i još mnogo toga.

Idoneus je marketing agencija za malo i srednje poduzetništvo, a u djelomičnom je vlasništvu Styria grupacije. Nudi usluge vođenja društvenih mreža, objave tematskih članaka, video produkciju i video oglašavanje. Trenutno zapošljavaju Full time senior developera. Ako želiš uživati u životu, buditi se kada ti odgovara, programirati bez stresa, razvijati se u tehnologijama koje ti odabereš, ovo je posao za tebe. Prijave traju do 22. kolovoza.

Želiš raditi u dinamičnom start – up okruženju? Tvrtka Testbirds iz Njemačke zapošljava Android developera. Poslodavac nudi trajno zaposlenje u srcu Munchena, pomoć prilikom preseljenja, veliku mogućnost razvoja kroz interne i eksterne treninge, otvorenu kulturu i komunikaciju. Još detalja i link za prijavu pronađite na MojPosao.