NAGRADNJAČA

Internet Explorer 9 i tportal opet nagrađuju! - dobitnici

28.03.2011 u 16:00

Bionic
Reading

Oslanjajući se na dugogodišnju suradnju HT-a i Microsofta te nakon Internet Explorera 8, tportal.hr je izdao svoju prilagođenu verziju Internet Explorera 9. Inačica Internet Explorera 9 prilagođena tportalu olakšat će našim čitateljima pregled stranica, članaka i rubrika te će surfanje tportalom biti još sigurnije i pravi užitak. Ali to nije sve, jer Microsfot Hrvatska i tportal.hr su pripremili vrijedne nagrade za one koji skinu IE9 prilagođen tportalu!


Internet Explorer 9
odlikuje se pojednostavljenim dizajnom, manjim brojem dijaloških okvira za klikanje, intuitivnijom navigacijom te mnogim novim značajkama koje ubrzavaju pregledavanje weba. Značajke kao što su Prikvačena web-mjesta omogućuju vam da svoje omiljeno web-mjesto izravno prikvačite na programsku traku i pristupate mu jednim klikom. Ostale značajke, kao što je hardversko ubrzanje, omogućuju brže pregledavanje interneta.

Sve novosti i mogućnosti koje omogučuje novi IE9 pogledajte ovdje

A kako osvojiti vrijedne nagrade? Sve što morate učini je skinuti Internet Explorer 9 prilagođen tportalu. Kada ga pokrenete na svom računalu povucite ikonu ili tportal tab u Internet Exploreru 9 na taskbar te ćete tako moći direktno iz taskbara pristupati rubrikama i servisima (pogledaj sliku 1). Nakon toga, desnim klikom na ikonu tportala možete vidjeti zadnje članke s naslovnice, ali i link za prijavu (slika 2). Klikom na link za prijavu dobit ćete daljnje upute za sudjelovanje u nagradnoj igri.


SLIKA 1

SLIKA 2

Ukupno će biti dva kruga nagradna igre, a prvi krug traje od 28. ožujka do 10. travnja. Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 12. travnja. Drugi krug nagradne igre krenut će 11. travnja.

Dobitnici prvog kruga su:

1. Kamera Toshiba Camileo H30 - Tanja Ištvanić
2. Fotoaparat BenQ DC E1260 - Melita Kosić
3. Vanjski HD Passport Essential 1TB - Vedran Žugura
4. Eco button - Marija Gega
5. Eco button - Andrea Čretni
6. Eco button - Danijel Šnajder
7. Eco button - Sanja Podvalej
8. Eco button - Marin Burić
9. Pilates lopta - Momir Antić
10. Pilates lopta - Karolina Rajter Antić
11. Pilates lopta - Marija Tandarić
12. Pilates lopta - Andrea Bogović
13. Pilates lopta - Lucija Kundid

   IE9  
  IE9