Tehnologija LAKŠE I SIGURNIJE SURFANJE

Internet Explorer 9 prilagođen tportalu

  • Autor: tportal.hr
  • 29.3.2011 9:39:00
  • 15.3.2011 11:00:00

Oslanjajući se na dugogodišnju suradnju HT-a i Microsofta te nakon Internet Explorera 8, tportal.hr je izdao svoju prilagođenu verziju Internet Explorera 9. Inačica Internet Explorera 9 prilagođena tportalu olakšat će našim čitateljima pregled stranica, članaka i rubrika te će surfanje tportalom biti još sigurnije i pravi užitak

tportal.hr

Prema nezavisnom testiranju NSS labs IE9 je najsigurniji preglednik na svijetu, zahvaljujući tzv. SmartScreen filteru, uspješno zaustavlja 99% zlonamjernog softvera. Više informacija saznajte ovdje.

Važna napomena: IE9 se može instalirati na Windows 7 i Vista OS


Zaigrajte nagradnjaču Internet Explorera 9 i tportala i osvojite vrijedne nagrade!

IE9 nudi beskrajne mogućnosti tvrtkama da svoje interne stranice naprave kao aplikacije i svojim zaposlenicima omoguće primanje novosti kroz Jump List unutar Windows 7.
Također mogu biti sigurni da će zaposlenici biti maksimalno zaštićeni dok surfaju što se odražava na sigurnost sustava.


Sada je moguće koristiti napredne mogućnosti koje pruža Internet Explorer 9. Naime ukoliko povučete ikonu ili tportal tab u Internet Exploreru 9 na taskbar moći ćete direktno iz taskbara pristupati rubrikama i servisima. Također u svakom trenutku prelaskom preko zahvaćene ikone tportala moći ćete vidjeti kako izgleda naslovnica tportala.

IE9


Također kada se se promjeni lista glavnih članaka na naslovnici, prikaže se overlay ikona (zvjezdica) da postoji nešto novo. Desnim klikom na ikonu tportala možete vidjeti zadnje članke s naslovnice.

IE9


Ukoliko surfate tportalom s preglednikom Internet Explorer 9 vidjet ćete na naslovnici pored imena rubrika malo povećalo. Klikom na njega direktno, odmah će vam se prikazivati novi članci te više nema potrebe ići na podrubrike već možete direktno s naslovnice posjetiti svoje omiljene rubrike.

IE9

IE9


Ubrzivači
kao što su tportal pretraga, pretraga imenika, pretraga karte te pretraga imenika po broju korisnicima omogućuju da sa samo nekoliko klikova mišem pronađu smjer na zemljovidu, pretraže tportal, pronađu željeni telefonski broj i još mnogo toga.

IE9


Preuzimanjem ove verzije Internet Explorera 9 korisnici mogu putem Web odsječaka trenutno pristupati onom sadržaju koji ih zanima, a koji se ne nalazi na stranici na kojoj je korisnik trenutno. Korisnicima su tako pomoću ove funkcionalnosti uvijek dostupne najnovije vijesti s tportala. Oni vam omogućavaju trenutačan pristup sadržaju koji vas interesira, a koji se ne nalazi na stranici na kojoj ste trenutno. Kako? Tako što su Web odsječci, kao što ime kaže, odsječci internetskih stranica koji prikazuju ažurirani sadržaj odabrane stranice.

IE9


Tportal.hr nudi mogućnost instaliranja dodataka prilagođenih za našu stranicu koji će vam olakšati surfanje, a možete ih skinuti ovdje.

Zaigrajte nagradnjaču Internet Explorera 9 i tportala i osvojite vrijedne nagrade!


tportal.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još