popusti cijeli vikend

Instar BLACK WEEKEND popusti

23.11.2018 u 15:36

Bionic
Reading

Nije gotovo dok ne kažemo da je gotovo…Produženi crni vikend uvijek zvuči bolje od crnog petka, zar ne?! Nema smisla ograničavati se samo na jedan dan u godini kad u dobrim predsezonskim popustima možete uživati puna 4 dana, sve do kraja ponedjeljka

Upravo toliko traju željeni popusti u Instaru, po mišljenju vas kupaca BEST BUY domaćoj trgovini tehnološkom robom i opremom.

Instar je za vas pripremio lijep izbor laptopa, slušalica, uvijek popularne gaming periferije i komponenti, monitora, PC računala s 5 godina jamstva i ostalih divota bez kojih je danas teško zamisliti svakodnevicu, uz značajne popuste, naravno. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Uz bogat izbor iz standardne Instar ponude, počastiti se možete i modernom 'plejkom', brojnim PS4 hitovima i pratećom opremom na zaista hvalevrijednim popustima. Sniženi PS4 asortiman potražite OVDJE.

Popusti su krenuli u četvrtak, 22.11. u ponoć i završavaju u ponedjeljak, 26.11 u ponoć te vrijede u svim Instar poslovnicama i za online narudžbe koje je moguće preuzeti i platiti u poslovnicama. Rezervirajte svoj proizvod na vrijeme online narudžbom, mailom ili telefonskim pozivom u određenu poslovnicu. Količine su OGRANIČENE na svim artiklima, stoga budite brzi kako vam ne bi promakli najbolji komadi mjeseca po super cijenama!