PRILAGOĐEN TPORTALU

Instalirajte dodatke za Internet Explorer 8

06.07.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Oslanjajući se na dugogodišnju suradnju HT-a i Microsofta, tportal.hr je prvi u Hrvatskoj (i u regiji) izdao svoju prilagođenu inačicu Internet Explorera 8. Najnovija inačica Internet Explorera 8 prilagođena tportalu olakšat će našim čitateljima pregled stranica, članaka i rubrika te će surfanje tportalom biti pravi užitak

Za sve koji već koriste Internet Explorer 8, tportal nudi mogućnost instaliranja dodataka prilagođenih za našu stranicu, koji će vam olakšati surfanje i otvoriti mogućnost osvajanja vrijednih nagrada!

Dodatke možete skinutiovdje

Osim što ćete jednostavnije i brže moći pratiti vijesti na tportalu, instalacijom Internet Explorera 8 i njegovih dodataka za tportal imate priliku i osvojiti vrijedne nagrade. Sve što morate napraviti jest instalirati novi Internet Explorer 8 (ili dodatke)  te u web odsječcima (web-slices) potražiti naslovnicu tportala na kojoj će se nalaziti banner. Klikom na banner otvorit će se prijava koju ispunite, a najbrži će imati prilike osvojiti uistinu vrijedne nagrade!

Nagrade koje možete osvojiti:

1. XBOX 360
2. HP Mini
3. Microsoft LifeChat
4. – 10. Stolica za plažu
11. – 20. Ručnik sa jastukom
21 – 30. Cooler bag

Više detalja o nagradnjači saznajte ovdje

Ubrzivači kao što su tportal pretraga, pretraga imenika, pretraga karte te pretraga imenika po broju, korisnicima omogućuju da sa samo nekoliko klikova mišem pronađu smjer na zemljovidu, pretraže tportal, pronađu željeni telefonski broj i još mnogo toga.

Preuzimanjem ove inačice Internet Explorera 8 korisnici mogu putem web odsječaka, tzv. web slices, trenutno pristupati onom sadržaju koji ih zanima, a koji se ne nalazi na stranici na kojoj se korisnik nalazi. Korisnicima su tako pomoću ove funkcionalnosti uvijek dostupne najnovije vijesti s tportala. Web odsječci jedna su od atraktivnijih inovacija unutar Internet Explorera 8. Kako? Tako što su Web odsječci, kao što ime kaže, odsječci internetskih stranica koji prikazuju ažurirani sadržaj odabrane stranice.

Search box, odnosno okvir za pretraživanje dolazi s inovativnim značajkama koje će korisnicima osigurati brzo i jednostavno pronalaženje svega što ih zanima. Ova značajka omogućuje vam brzo pretraživanje bez napuštanja stranice na kojoj se nalazite. Naime, prilikom prikazivanja rezultata, pretraživač vas više ne vodi izravno na svoju stranicu s rezultatima, nego vam se rezultati pretraživanja pokazuju u padajućem okviru koji se pojavljuje ispod Okvira za pretraživanje. Da bi pretraživanje bilo još efikasnije, vaši će rezultati biti grupirani ovisno o tome jesu li te stranice već prije bile posjećivane ili nisu.