nešto se sprema

Insajderi: iPhone SE 3 ćemo dugo čekati, a mogao bi ga prestići jedan drugi model

28.10.2021 u 06:20

Bionic
Reading

Prema najnovijim izvješćima, potencijalni nasljednik popularne serije Appleovih jeftinijih iPhonea će doći u obliku verzije 'Plus'

iPhone SE izašao u 2020. već je star preko godinu dana, a mnogi se nadaju da će Apple izbaciti njegovog nasljednika - popularno nazvanog iPHone SE 3. Prema najnovijim glasinama, doduše, čini se da ćemo se do njegovog dolaska prilično načekati, prenosi TechRadar.

Ross Young je na Twitteru napisao da je novi iPhone SE 3 dobio odgodu sve do 2024., što znači da ga u dućanima nećemo vidjeti godinama. Ono što bi moglo doći prije njega je veći 5.7 do 6.1 inčni Plus model.

Young ne piše ništa više o samom uređaju, no ako je pogodio veličinu, moguće je da ćemo vidjeti moderniji dizajn sa manjim rubovima ekrana - nešto sličnije iPhoneu 13 nego iPhoneu 8.

Svatko tko čeka još jedan jeftiniji iPhone navodno neće morati predugo čekati. Apple bi, prema Youngu, mogao izbaciti novi iPhone SE Plus koji će imati isti 4.7 inčni LCD ekran kao iPhone SE, samo uz dodatak 5G-a.

  • +6
iPhone 13 Pro slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Ova se vijest, doduše, može uzeti u obzir s malo rezerve - premda Young iza sebe ima nekoliko dobrih predviđanja, cijela priča o novim budžetnim uređajima iz Applea još je duboko u sferi spekulacija.