SAP FORUM ZAGREB 2016

ICT novinar godine bit će proglašen 2. lipnja

24.05.2016 u 14:16

Bionic
Reading

'SAP Forum 2016', godišnja poslovno-tehnološka konferencija tvrtke SAP, bit će održana 2. lipnja u Zagrebu pod sloganom 'Reimagine Business for the Digital Economy'

Lokalni i međunarodni stručnjaci će kroz predavanja, okrugli stol, i studije slučaja SAP-ovih poslovnih partnera i korisnika će tijekom jednodnevne konferencijeSAP Forum Zagreb 2016 pokušati odgovoriti na pitanje kako biti uspješan u svijetu digitalne ekonomije.

Seriju predavanja otvorit će Moritz Zimmermann, suosnivač tvrtke hybris i viši potpredsjednik tvrtke SAP Hybris, koji će govoriti o digitalnoj transformaciji tvrtki kao ključu za održivo dugoročno poslovanje.


Luka Mucic, financijski direktor tvrtke SAP SE, u sklopu predavanja pod nazivom Upravljanje promjenama koje remete postojeće stanje - apsolutni je imperativ za uspjeh u digitalnoj ekonomiji, objasnit će zašto je cjelovit, holistički, pogled na tvrtku, koji obuhvaća kako financijske tako i ne-financijske ključne pokazatelje poslovanja, nužan za upravljanje tvrtkom.

Tijekom SAP Foruma 2016 također će biti predstavljen Agrokorov web shop Abrakadabra, kao i studije slučajeva vezane uz Podravku, HŽ Infrastrukturu, Ministarstvo unutarnjih poslova...

Također, bit će proglašeni dobitnici nagrada SAP ICT Journalist Prize Božo Težak u dvije kategorije - za najbolji novinarski uradak i za najbolji urednički uradak - kao i za ICT novinara godine. Te će nagrade biti dodijeljene po petnaesti put, a ove godine pristigao je i rekordan broj radova.