izvanredne vijesti

Huawei isporučio 200 milijuna pametnih telefona u 2019. godini u rekordnom roku

25.10.2019 u 14:50

Bionic
Reading

Huawei Consumer Business Group (CBG) objavio je kako je u 2019. godini isporučio 200 milijuna pametnih telefona, što je 64 dana ranije u usporedbi s prošlom godinom. Huaweijeva usredotočenost na razvoj tehnologije i inovativni dizajn te predanost potrošačima širom svijeta, rezultirala je sve većom podrškom koju kompanija uživa kod korisnika te rastom povjerenja i predanosti brandu

U 2019. godini predstavljeno je nekoliko uređaja koji su posebno oduševili potrošače, uključujući višestruko nagrađivanu Huawei P30 seriju, dok se P30 Pro smatra pametnim telefonom s trenutno najboljom kamerom na tržištu i liderom kategorije. EISA, grupa koja se sastoji od 55 najcjenjenijih svjetskih časopisa za potrošačku elektroniku, proglasila je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom 2019. – 2020. godine, što je druga godina zaredom da je Huawei osvojio ovu nagradu.

Nedavno je predstavljena i Huawei Mate 30 serija koja je dočekana s velikim odobravanjem kritičara. Zahvaljujući vodećem 5G čipsetu – Kirinu 990, četverostrukoj kameri sa SuperSensing Cine Camera tehnologijom koja se trenutno nalazi na vrhu DxOMark ljestvice i futurističkom dizajnu, Huawei Mate 30 Pro Android Authority nazvao je „originalnom, beskompromisnom perjanicom“, dok je GSM Arena istaknula kako uređaj „ima najbolju kameru ikad viđenu na pametnom telefonu“, što je dodatno učvrstilo Huaweijevu reputaciju tržišnog lidera.

U znak obilježavanja ove prekretnice, kompanija je predstavila i prigodno izdanje Huaweija Mate 30 Pro 5G. Posebno izdanje dolazi s 8 GB radne memorije u kombinaciji s 512 GB interne memorije i bit će dostupna u Forest Green i Orange izdanjima s veganskom kožom.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal, Huawei Mobile Hrvatska Twitter te Huawei Forum Hrvatska.