NOVE TARIFE

HT uvodi flat rate mobilni internet

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.03.2011 13:36
  • Objavljeno 04.03.2011 u 13:36
HT Tarife

HT Tarife

Izvor: Promo fotografije / Autor: HT

HT je u zagrebačkom klubu Peppermint danas predstavio novi koncept tarifa koji ide ukorak sa svjetskim trendovima te nudi izrazitu jednostavnost i fleksibilnost

Nova ponuda pretplatničkih T-Mobile tarifa donosi tako 12 jedinstvenih tarifa koje pokrivaju sve komunikacijske potrebe korisnika i u konačnici vode do bezbrižnije komunikacije. Po prvi puta hrvatski korisnici u cijeni mjesečne naknade imaju mogućnost neograničeno (tzv. flat rate) koristiti mobilni internet, za već od svega 100 kuna mjesečno. Isto tako, minute razgovora iz tarifnog paketa koriste prema svim mrežama - mobilnim i fiksnim.

Jednostavnost se očituje i u odabiru najbolje tarife prema specifičnim potrebama pojedinog korisnika, za to su sada potrebna samo dva kriterija. Prvi kriterij odnosi se na usluge koje koristi - razgovori, SMS i/ili podatkovni promet, a drugi je - koliko često ih koriste.

'U kreiranju ove ponude prvenstveno smo se vodili potrebama korisnika, kako telekomunikacijskim, tako i ekonomskim. Bez lažne skromnosti možemo reći da je sadašnja ponuda T-Mobilea najsuvremenija na tržištu te donosi najbolji omjer kvalitetne usluge i cijena', rekao je Johan Buse, operativni direktor i član Uprave HT-a za privatne korisnike.

Lucija Bušić/tportal.hr

Lucija Bušić/tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić/tportal.hr

Ponuda je osmišljena za tri kategorije korisnika – ovisno o uslugama koje najviše koriste:

EXTRA priča tarife, tarife za štedljive, namijenjene su svima koji imaju potrebu komunicirati isključivo putem SMS poruka i razgovora, a donose i tarifu s najnižom mjesečnom naknadom, od svega 25 kuna. Ovisno o komunikacijskim potrebama i željama, korisnici mogu odabrati između tri EXTRA priča tarife uz koje su im na raspolaganju i kvalitetni mobilni uređaji po vrlo povoljnim cijenama.

EXTRA mix tarife namijenjene su korisnicima koji imaju potrebu za cjelovitom komunikacijom putem mobilnog telefona (glasom, tekstom i prijenosom podataka). Odnosno, onima koji većinu svoje komunikacije ostvaruju putem razgovora i mobilnog interneta. Za bezbrižne razgovore, u tarifi EXTRA mix 325 imaju uključenih čak 1.500 minuta unutar mreže. Uz tarife EXTRA mix povoljno dolaze i suvremeni mobilni uređaji koji podržavaju ovakav oblik komunikacije.

EXTRA total tarife namijenjene su korisnicima orijentiranim na podatkovni promet. Njima T-Mobile nudi čak pet različitih tarifa s neograničenim korištenjem mobilnog interneta odnosno podatkovnim flat rateom. Uz EXTRA total tarife korisnicima je na raspolaganju bogati izbor vrhunskih smartphone uređaja dostupnih po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Iz trenutne ponude izdvajamo Nokiju C7 te LG Optimus One koje je moguće nabaviti za već od 1 kune. T-Mobile je LG Optimus One u svojoj ponudi dodatno obogatio aplikacijom T-Wisepilot za auto i pješačku navigaciju.

Po potrebi, korisnici u svakom trenutku mogu odabrati neku od viših tarifa, s više uključenih usluga, ali se isto tako uvijek, bez ikakvih obveza i dodatne naknade, vratiti na bilo koju tarifu s manje usluga – sve do prvotno odabrane tarife.

Kako bi mogli efikasno planirati svoje komunikacijske troškove, korisnike EXTRA tarifa HT SMS-om obavještava kada iskoriste 80 i 100 posto pojedine usluge iz svog tarifnog paketa.

Korisnici dosadašnjih tarifa T-Mobilea svoju tarifu mogu koristiti do isteka ugovora, a mogu i odmah početi koristiti neku od novih EXTRA tarifa.

Od prijašnjih T-Mobile pretplatničkih tarifa u ponudi ostaju Tarifa za Obitelj, Mrak tarifa te Mobile Internet tarife.
Više o EXTRA tarifama T-Mobilea saznajte na www.t-mobile.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi