Procurile glasine

Hoće li se Samsung Galaxy Note 10 stvarno pojaviti i u ovoj neobičnoj nijansi?

16.05.2019 u 14:08

Bionic
Reading

Još je nekoliko mjeseci ostalo dotrenutka kad će se Samsung Galaxy Note 10 napokon naži na tržištu. Informacije polako cure, a najnovije se odnose na boje telefona

Lanjski model, Galaxy Note 9, mogao se kupiti u šest različitih boja, a nova generacija pametnog telefona telefon mogla bi ih imati jednu manje, ako je vjerovati glasinama koje širi MySmartPrice.

Ta stranica ima informacije koje sugeriraju da će novi telefon biti lansiran u crnoj, bijeloj, srebrnoj, crvenoj i ružičastoj boji. Iz tog popisa nedostaje Lavender Purple, ključna boja za model Galaxy Note 9.

  • +21
Samsung Galaxy Note 9 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Ice Universe je pak na Twitteru sugerirao da će telefon imati učinak gradijenta na bar jednu od njegovih boja. U njihovom tweetu doslovce piše: 'Galaxy Note 10 imat će gradijent, plavi i srebrni gradijent'. Moguće da je riječ o srebrnoj nijansi, a očito je da se informacije iz dva različita izvora uopće ne poklapaju.

Bilo kako bilo, Samsung izgleda razmišlja o različitoj paleti boja za svoj novi telefon. Crvena bi bila nova boja za Samsung Galaxy Note 10, ali o nijansi možemo samo nagađati.

Ostale glasine sugeriraju da bi se Samsung Galaxy Note 10 mogao pojaviti u dvije varijante, od kojih se jedna naziva Pro i sadrži niz vrhunskih specifikacija.