Za još više zabave

Gameri, pripremite se za neočekivano uz pravi gaming televizor!

10.12.2021 u 09:13

Bionic
Reading

Gameri znaju: svijet videoigara napreduje iz sekunde u sekundu. Svako malo, stižu novi naslovi onih najpopularnijih igara koje oduzimaju dah ne samo naprednijom grafikom, nego i umjetnom inteligencijom te, onim najbitnijim, emocionalnom i dubokom pričom kako bi doista mogli uživati dok gejmamo

Pitamo se što je sljedeće i čime će nas u budućnosti iznenaditi? Sasvim je sigurno da igraće konzole svojim napretkom podižu gejmanje na sve višu razinu, a gamerima uzrokuju brojne neprospavane noći i podočnjake. Ipak, da bi iskustvo gejmanja bilo besprijekorno, potrebno je još nešto. Kako biste iskoristili puni potencijal svojih omiljenih video igara, potreban je i vrhunski gejming televizor. Upoznajte modele Neo QLED serije i - promijenite pravila igre!

Nove mogućnosti upravljanja slikom

Virtualni svijet je svijet bez granica, a upravo je to jedna od značajki koja ga čini toliko primamljivim. Neo QLED televizori pomiču granice stvarajući savršen način doživljavanja gejming svijeta.

Svijet prije svega doživljavamo vizualno pa je kvaliteta slike nešto što svaki gejmer prvo uočava. Quantum Matrix PRO tehnologija omogućuje značajno smanjenje probijanja pozadinskog osvjetljenja oko predmeta na TV slici. Sasvim smo sigurni će se time sačuvati i vaši živci dok gejmate jer vam sada više neće promaknuti niti jedan detalj.

Uz to, Samsung Neo QLED televizori donose vam dosad neviđene tehnologije poput Quantum Mini LED dioda. One su, uz Quantum HDR 64x tehnologiju, zaslužne za precizno osvjetljenje, prikaz dubokih tonova crne boje kao i najsvjetlijih prizora. Sada su detalji maksimalno izraženi jer svaki od njih može biti presudan za uočavanje nekog od neprijatelja. Neo QLED televizori omogućit će vam zapanjujuću razinu realističnosti svojim velikim zaslonima dijagonale 75+ inča, a 100% volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju odvest će vas u svijet beskrajnih boja od kojeg se nećete željeti odvojiti.

Zvuk koji će vas izuti iz cipela

Svjesni smo da fantastičnu sliku mora pratiti savršen zvuk. Ova serija televizora sasvim sigurno postiže taj balans, stvarajući dinamički zvuk koji prati radnju na televizoru. Uronite u virtualni svijet i postanite dio igre uz realističan doživljaj 3D zvuka pomoću Object Tracking Sound Pro tehnologije. Njome se stvara dojam dinamičnije putanje zvuka uz koju će ćete čuti svaku promjenu brzine, a uz putovanje zvuka gore-dolje, činit će vam se da projektil leti točno prema vama.

Ultimativno adrenalinsko iskustvo osigurano je i Q-Symphony tehnologijom koja izuzetan zvuk Neo QLED televizora spaja s vašim soundbarom i time donosi optimalan surround zvuk. Zvuk dijaloga unutar igre također je optimiziran jer Active Voice Amplifier tehnologija analizira buku iz okoline i optimizira jasnoću glasa pa niti dijalozi u igrici neće proći ispod radara.

Neometano gaming iskustvo

Kako bi gejming iskustvo bilo na očekivano visokoj razini, potrebno je da sve teče glatko. Svi znamo da uglađenije igranje povećava izglede za pobjedu. Brzina osvježavanja može biti od presudne važnosti. Zato HDMI 2.1 priključak donosi izvanredno visoku brzinu osvježivanja od 120 Hz. Kidanja i trzanja slike više vam neće stajati na putu do pobjede.

Sa Samsung Neo QLED televizorima pred vašim očima, otkrijte novu razinu virtualnog svijeta uz tehnologiju koja će vašim osjetilima pružiti nadrealno iskustvo gejminga i spektakularne pobjede. Za više informacija posjetite poveznicu.

Pravi igrači oduševit će se naprednim značajkama kao što su Super Ultrawide GameView način i Game Bar traka koja vam donosi dosad neviđeno širok pogled na akciju u stvarnom vremenu.

Za još više zabave Samsung donosi posebnu pogodnost

Odaberite bilo koji od nevjerojatnih Neo QLED modela jer uz njih ide izvrsna ušteda na odabrani gaming asortiman u iznosu već od 750 kn pa naviše, ovisno o modelu televizora.

Pogodnost vrijedi za kupovinu Neo QLED modela od 1.12. do 31.12.2021. godine, a puni popis modela na koje se pogodnost odnosi možete pronaći ovdje.

Također Samsung omogućuje i jamstvo za 5 godina bezbrižnog uživanja na sve Neo QLED televizore iz 2021. godine. Za više informacija, popis svih modela uključenih u promociju i prijavu za ostvarivanje 5 godina jamstva posjetite samsung5godinajamstva.hr.