BLAGDANSKA PONUDA HT-A

Galaxy S III i tablet za osam kuna

19.11.2012 u 13:43

Bionic
Reading

Do kraja godine Hrvatski telekom uz pretplatu na MAX2 i MAX3 nudi Samsungov hit pametni telefon i Alcatelov tablet namijenjen početnicima, kao i uslugu MAXtv To Go Basic za tri kune

Blagdanska ponuda, koju Hrvatski telekom uoči božićnih i novogodišnjih blagdana tradicionalno nudi svojim korisnicima, dostupna je od ponedjeljka, 19. studenog, na svim prodajnim mjestima te tvrtke, kao i u online trgovini HT-a.

Prema istraživanju koje je HT proveo tijekom rujna i listopada ove godine, čak 39 posto više ispitanika razmišlja o kupnji tablet uređaja nego što je to bio slučaj prošle godine, a unutar godine dana ovaj uređaj nabavilo je više od 200 posto više ispitanika.

Za sve one koji tek ulaze u svijet tablet uređaja, HT nudi Alcatel One Touch T10 s cijenom već od osam kuna.

Uređaj se na mrežu povezuje putem Wi-Fi veze, a 16 GB interne memorije može se proširiti microSD karticama do 36 GB.

Nešto zahtjevniji korisnici za 198 kuna imaju mogućnost nabaviti Huawei MediaPad 7 Lite, koji uz Wi-Fi vezu nudi i mogućnost spajanja na 3G mobilnu mrežu.

Riječ je o malim i lakim prijenosnim uređajima lijepog dizajna koje pogoni Android. Veličina zaslona oba uređaja je sedam inča (17,7 centimetara), taman za čitanje ili gledanje televizije u pokretu.

U sklopu blagdanske ponude HT nudi i uslugu MAXtv To Go Basic tri mjeseca za samo tri kune (bez ikakvih drugih troškova).

Korisnici te usluge tako mogu na svom 'drugom ekranu' gledati više od 20 domaćih, glazbenih, dječjih i sportskih programa te pratiti utakmice UEFA Champions League, UEFA Europa League i MAXtv Prve Lige.

Tablet uređaji Alacatel One Touch T10 i Huawei MediaPad 7 Lite dostupni su po promotivnim cijenama uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca uz MAX2 i pakete MAX3.

Ponuda MAX3 nudi neograničeno surfanje i telefoniranje te najzabavniji TV sadržaj. Uključuje MAXtv, fiksnu telefoniju i fiksni internet.

U mobilnoj mreži, Blagdanska ponuda uz EXTRA total+ i EXTRA Obitelj+ tarife donosi atraktivne Samsung i Sony smartphone uređaje.

Samsung Galaxy Mini 2 u tarifi EXTRA total+ M dostupan je za osam kuna, a korisnici koji traže tehnološki najnaprednije uređaje imaju jedinstvenu priliku za osam kuna u tarifi EXTRA total+ XXL nabaviti najprodavaniji uređaj na svijetu - vrhunski Samsung Galaxy S III.

EXTRA total+ tarife već od 175 kn/mjesečno omogućuju neograničeno surfanje internetom, poruke prema svima i neograničene pozive - bez naknade za uspostavu poziva.

Svi koji za vrijeme trajanja blagdanske ponude prenesu svoj broj u HT-ovu mobilnu mrežu, mogu ostvariti popust od 50 posto na EXTRA total+ L, XL ili XXL tarife tijekom 12 mjeseci.

Pogodnosti iz blagdanske ponude ostvaruju se uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Za mobilne pretplatnike dostupna je do 31. prosinca 2012, a za pretplatnike u fiksnoj mreži do 5. siječnja 2013. ili do isteka zaliha uređaja.