ONLINE SAJAM

Je li Finska nova Irska? Hrvate ondje čeka gomila poslova, doznajte detalje

  • Autor: Lucija Adžić
  • Zadnja izmjena 29.03.2018 15:09
  • Objavljeno 29.03.2018 u 14:36
tportal

Izvor: Ostale fotografije / Autor: CC0 Pexels

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednje europskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve

Ako se želite zaposliti van Hrvatske, a Irska vam nije dovoljno zanimljiva, možda željeni posao pronađete u Finskoj. Industry Finland je online sajam na kojem se nude poslovi iz ICT sektora (informacijske i komunikacijske tehnologije), a posebno se traže programeri, koderi, web developeri, IoT stručnjaci i stručnjaci za Big Data rješenja.

Finska industrija se stalno širi i raste, osobito u automobilskom i pomorskom sektoru te strojarstvu gdje informacijske i komunikacijske tehnologije imaju ključnu ulogu u digitalizaciji i razvoju industrije te kao pružatelji usluga. Ukoliko vas zanima metalna, građevinska ili ICT industrija, dobra je vijest da se preko interneta možete prijaviti za posao.

  • +7
  • +4

Upoznajte osječku agenciju COBE

Izvor: COBE / Autor: Drazen Lazic

Osim toga, metalna industrija traži djelatnike koji će se baviti poslovima zavarivanja i upravljanja automatiziranim CNC (Computer numerical control) i raznim drugim strojevima. Građevinska nudi poslove za građevinske radnike svih vrsta i njihove nadglednike.

  • +11
  • +8

Upoznajte izume mladog inovatora Ivana Kožara

Izvor: Privatni arhiv Ivana Kožara / Autor: Ivan Kožar

Nakon što se pridružite događaju, registrirate, pošaljite prijavu i razgovarate s savjetnicima i poslodavcima EURES-a, preostaje vam samo da odradite intervju sa željenim poslodavcem.

Osim potencijalnim zaposlenicima, događaj je namijenjen i poslodavcima u Finskoj kojima je ovo prilika za potragu za stručnjacima iz cijele Europe. Imat će priliku susresti velik broj ljudi u potrazi za poslom koji su motivirani i imaju odgovarajuće kvalifikacije i iskustvo.

  • +5
  • +2

Genijalci iza studentske aplikacije UNIspoT

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Slaven Damjanović

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednjeeuropskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve. Ostale sajmove u organizaciji European Job Days možete pronaći ovdje, a ponudu poslova u ostalim zemljama ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!