MOJPOSAO

Evo tko ovog tjedna traži IT stučnjake

19.02.2018 u 17:28

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Moj Posao donosimo vam vruću kolekciju IT poslova

Nivas, full – service digitalna agencija, specijalizirana za strateške projekte na regionalnom, SEE i globalnom tržištu uspješno posluje više od 15 godina. Trenutno zapošljava PHP programera s iskustvom koji će se pridružiti razvojnom timu u Zagrebu. Pogledajte uvjete i detalje u oglasu.

Carel adriatic jedna je od svjetskih lidera u rješenjima za klimatizaciju, hlađenje i grijanje te sustava za ovlaživanje i hlađenje isparavanjem. Zapošljavaju trenutno Voditelja IT-a, proaktivnog duha s razvijenim sposobnostima vođenja, organizacije i planiranja. Ostale detalje i opis posla možete pročitati u oglasu.

Tvrtka OG Consultancy Services zapošljava IT support/ djelatnika za rad na njemačkom jeziku koji ima odlične komunikacijske vještine te razvijene vještine organizacije. Također, očekuje se razvijeno osobno poštenje i radna etika, inicijativa, upornost i samostalno rješavanje problema. Detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Danieli Systec i ReversingLabs

Danieli Systec jedan je od svjetskih lidera na području automatizacije, elektrike, elektromehanike i elektrohidraulike. Aktivnosti tvrtke protežu se od projektiranja, proizvodnje i postavljanja strojeva i postrojenja za metalnu industriju u čitavom svijetu. Trenutno zapošljavaju ambicioznu osobu, usmjerenu na rješenja i zadovoljstvo klijenata za rad u Rijeci/Labinu na poziciji Specijalist razvoja softwarea za automatizaciju. Na oglas se možete prijaviti do 26. veljače.

ReversingLabs tvrtka osnovana je 2009. godine a trenutno ima urede u Zagrebu, Sjedinjenim američkim državama i Švicarskoj. Trenutno zapošljavaju Software Engineer In test s barem 2 godine radnog iskustva. Oglas je aktivan do 1. ožujka pa pošaljite prijavu što prije.