123RF

Evo nam novog servisa za fotografije na hrvatskom

16.05.2015 u 08:33

Bionic
Reading

Jedan od vodećih svjetskih brendova stock fotografija 123RF otvorio je predstavništvo u Hrvatskoj. Nudi korisničku podršku na hrvatskom 24 sata dnevno i platformu za prodaju fotografija

U ponudi 123rf ima više od 40 milijuna fotografija, vektorskih grafika, infografika (kompletnih ili u vidu materijala za njihovu izradu), video i audio materijala po cijeni od dvije kune po fotografiji pa na više, koje se mogu kupiti u kunama uz mogućnost plaćanja putem platnog naloga.

Katalog se svakodnevno proširuje s 35 tisuća novih jedinica sadržaja. Kupnjom licence stječete pravo na njihovo korištenje. Jednom kupljena licenca, odnosno pravo na korištenje, može se koristiti više puta bez bilo kakvih dodatnih troškova (royalty free).


Licence se mogu upotrebljavati za korištenje na internetskim stranicama i blogovima, za e-dokumente i izvještaje, multimedijske prezentacije, online oglašavanje i promotivni materijal, kao screen saveri, za online ili TV reklamne ili korporativne video materijale i za tiskovno oglašavanje i promociju u časopisima, na billboardima i na mjestima prodaje. Upotrebljavaju se u obliku digitalnih datoteka i dostupne su jednim klikom.

'Glavne prednosti servisa su korisnička podrška na hrvatskom jeziku i kupovina u lokalnoj valuti te široki asortiman radova autora iz 200 zemalja', istaknula je Suzana Laličić iz predstavništva 123RF Hrvatska.

Servis je specifičan po aplikacijama putem kojih je moguće monetizirati vlastite fotografije, ilustracije, snimke ili kontrolirano nadgledanje i upravljanje fotografijama namijenjeno korporacijama. On-The-Go je namijenjena pojedincima, kojima omogućuje brzi upload fotografija i početak prodaje. Platforma Corporate+ namijenjena je velikim kompanijama i institucijama.