ZAPOŠLJAVANJE

Evo koji su poslodavci ovoga tjedna u potrazi za IT stručnjacima

  • Autor: B. S.
  • Zadnja izmjena 17.07.2017 07:44
  • Objavljeno 17.07.2017 u 07:35
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hrvatski Telekom, Privredna banka Zagreb, InTech...samo su neki koji su oglasili slobodna mjesta. Popis donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Hrvatski Telekom potiče održivi razvoj, postavlja najbolju praksu u utvrđivanju standarda vrhunske komunikacije, omogućava integraciju u društvo informacija i znanja te preuzima vodeću ulogu u prepoznavanju važnosti zaštite okoliša. U Zagrebu ima otvorenu poziciju za Junior IT Developera od kojeg traži poznavanje rada na bazama podataka (Oracle, PostgreSQL), osnove administracije za Unix/Linux te poznavanje programskih jezika (C#, C++, Java). Prijavite se putem MojPosao do 18. srpnja.

Privredna banka Zagreb d.d. društvo je čija je vizija biti centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem održavanja kvalitete rada i osnaživanja unutarnjih snaga tvrtke, zapošljavaju osobu na poziciju Projektant/Programer. Svrha ovog radnog mjesta je izgradnja i održavanje programskih (softverskih) rješenja na tehnički podržanim platformama u kompleksnom okruženju pa posao obuhvaća podršku održavanju produkcijskih sustava i podršku razvoju i implementaciji SW proizvoda. Ako vas zanima ova pozicija, prijave traju do 19. srpnja.

In Tech d.o.o. najveći je svjetski Open Access izdavač znanstvenih knjiga. Cilj poduzeća je omogućiti međunarodnoj znanstvenoj zajednici neograničen pristup znanstvenim istraživanjima. U potrazi su za novim PHP Developerom u Rijeci, čije će dužnosti uključivati izradu i održavanje PHP, HTML, JavaScript i CSS koda (poput izrada novih funkcionalnosti web sustava). Pripremite životopise i šaljite ih uskoro, jer prijave traju do 25. srpnja.

Tvrtka Cirtuo vodeći je ponuditelj softwarea i konzalting usluga u području strateške nabave. Njihovi klijenti su srednje velike i velike kompanije u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Italiji i SAD. S obzirom na povećanje opsega posla pri razvoju nove poslovne web aplikacije, imaju potrebu zaposliti stručnjaka na radnom mjestu: Senior PHP & JavaScript Developer. Uvjeti za ovaj posao su poznavanje programskih jezika PHP i JavaScript te tehnologije HTML, CSS, SVG, jQuery, MySQL SQL, Git, a nudi se i mogućnost rada od doma! Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 20. srpnja.

ACGIS Europe specijaliziran je za razvoj softverskih rješenja u polju automatizacije te je dio multinacionalne tvrtke ACG Worldwide sa sjedištem u Indiji. Za svoju podružnicu u Zagrebu traži više kandidata na sljedećim pozicijama: Backend Developer (Engineer), .NET Developer (Engineer), Technical Writer (Executive) te Frontend Developer (Engineer). Za sve pozicije prijave su omogućene do 21. srpnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Komentari čitatelja 1

Prikaži sve
  • kami88

    17.07.2017 21:50

    IT stručnjaci, kaj je to, jesu li to daktilografi tipkaroši, ili su to jadnici koji razvlače IT kablove po kanalizaciji, ili su to oni koji u IT firmama otvaraju ovrhe na jadnim gradjanima, ....... to je IT enigma .......

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi