LADIES IN NEW BUSINESS

Eto nam konferencije o ženama u digitalnoj ekonomiji

21.02.2016 u 08:17

Bionic
Reading

Netokracija organizira konferencije u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani pod zajedničkim nazivom Ladies of New Business. Prati ih i novi program mentoriranja

Zagrebačko izdanje bit će održano 4. ožujka u Hubu385, s početkom u 17:30 sati.

Organizatori u Netokraciji očekuju više od 150 sudionika iz tehnološke industrije, među njima direktorice i članice uprava, poduzetnice koje razvijaju svoje tehnološke startupove, aktivistice koje razvijaju nove društveno-korisne tehnološke projekte te inženjerke i kreativke poput dizajnerica ili programerki.

Planirana su dva predavanja i dva panela s temama koje zanimaju i one koji iza sebe imaju već dugogodišnju korporativnu karijeru i one koji su se radije fokusirali na poduzetništvo i one koji su tek u startu i žele vidjeti što ih čeka - i prilike i izazovi.


Kroz panele i diskusije pokušat će pronaći rješenja za probleme s kojima se žene susreću u razvoju digitalne karijere u areni digitalne ekonomije

Uz konferenciju, Netokracija pokreće i program mentoriranja Digitalni karanfili, usmjeren ka povezivanju povezivati žene (i muškarce) koje svoju digitalnu karijeru žele unaprijediti ili razvijati s mentori(ca)ma koji im svojim iskustvom, savjetom, ali i pripravništvom mogu omogućiti brži osobni i poslovni razvoj.

Više informacija i prijave:Ladies of New Business