MDA Vario IV Navi i Compact IV Navi

Dva nova poslovnjaka u ponudi T-Mobilea

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 11.12.2008 13:43
  • Objavljeno 11.12.2008 u 11:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

T-Mobile je svoju ponudu obogatio novim poslovnim uređajima MDA Vario IV Navi i MDA Compact IV Navi, koji su, osim najnovijim džepnim uredskim aplikacijama, opremljeni i navigacijskim softverom Mireo viaGPS 3.0 Black Edition

Najnoviji sustav za navigaciju tvrtke Mireo u mnogočemu je poboljšan u odnosu na prethodnika – u prvom redu to se odnosi na grafiku. Tako se korisničko sučelje sada sastoji od animiranih izbornika koji omogućavaju intuitivno i jednostavno korištenje, a povratak na glavni prozor moguće je ostvariti puno brže - iz bilo kojega izbornika ili podizbornika. Uz to, sustav sadrži neke sasvim nove funkcionalnosti kao što su prilagodba perspektive, prikaz rute na Google Earthu, okretanje karata, podešavanje glasnoće, podešavanje parametara rute putovanja, dodavanje prolaznih točaka, prikaz očekivanog vremena putovanja i dolaska na odredište ili pak prikaz brzinomjera poput onog u automobilu.

T-Mobile

T-Mobile

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

MDA Compact IV Navi

Karte Mireo Cardinale poznate su po izrazito detaljnim prikazima cijele Europe, a posebice Hrvatske. Tako karta Hrvatske sadrži više od 625.000 kućnih adresa te 16.256 POI-ja (Point of Interest, poput bankomata, benzinskih crpki i sl.).

Karte se mogu pregledavati prema državi ili prema određenom području, a u istome je prozoru moguće prikazati i popis pretraga nedavnih odredišta te popis omiljenih lokacija. Prilagodbom postavki moguće je također prikazati i ostale informacije koje korisnik smatra važnima.

Uređaji MDA Vario IV Navi i MDA Compact IV Navi posjeduju 3,2-megapikselnu kameru, Bluetooth, USB priključak, WAP 2.0., HSDPA, HSUPA i Wi-Fi. Oba su dostupna u paketu s vjetrobranskim držačem i punjačem za automobil, a paket MDA Vario IV Navi sadrži i memorijsku karticu od 4 GB.

U T-Mobileovoj ponudi MDA Compact IV Navi može se nabaviti po cijeni već od 1.998 kn, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u tarifnom paketu Flex Team 1500, dok je cijena samog uređaja u T-Centrima 3.998 kn.
 
MDA Vario IV Navi dostupan je po cijeni od 1.598 kn, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u tarifnom paketu Flex Team 3000, a cijena samog uređaja je 4.998 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi