alat za produktivnost

Dostupan i u Hrvatskoj: Huawei predstavio novi uredski alat IdeaHub

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 13.10.2020 09:17
  • Objavljeno 13.10.2020 u 09:17
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Huawei

Huawei je službeno predstavio novu generaciju uredskog proizvoda IdeaHub. Riječ je o pametnom uredskom ekosustavu čiji je cilj poboljšati učinkovitost rada kompanija, posebice za vrijeme rada na daljinu

Huawei je službeno predstavio novu generaciju inteligentnog uredskog proizvoda IdeaHub. Riječ je o pametnom uredskom ekosustavu čiji je cilj poboljšati učinkovitost rada kompanija, posebice za vrijeme rada na daljinu. Počevši od danas, 12. listopada, IdeaHub je dostupan za narudžbu u 27 zemalja, među kojima i u Hrvatskoj, a serija proizvoda uključuje modele IdeaHub S i IdeaHub Pro.

Huawei IdeaHub je pametni alat za produktivnost modernog radnog mjesta osmišljen kako bi poboljšao način na koji timovi rade zajedno na daljinu. On integrira različite funkcije, uključujući suradnju na više zaslona između mobitela i računala, interaktivnu ploču, inteligentni rukopis, suradnju na daljinu i video konferencije.

Novi proizvod, koji se u Hrvatskoj može naručiti u uredu Huawei Technologies Hrvatska i kod distributera Veracomp, nudi tri značajke korisnicima koji traže ultramoderno pametno radno mjesto za različite scenarije: otvoreni ekosustav za video konferencije u cloudu, jednostavan dizajn proizvoda umjesto tradicionalnog kompleksnog hardvera i integriranu tehnologiju umjetne inteligencije (AI).

Prvo, Huawei Ideahub podržava usluge i platforme za video konferencije u cloudu trećih strana i pruža bolje iskustvo sastanka u punoj 1080p HD, s 4K dijeljenjem sadržaja.

Drugo, IdeaHub predstavlja jednostavnost fizičkog dizajna postoljem i kombinacijom višestrukih kabela u jednom vanjskom kabelu za napajanje. Ideahub je svojim dizajnom koji je usmjeren na korisnike osvojio nagradu Red Dot 2020. Jednostavno može zamijeniti ploču, projektor i profesionalnu opremu za video konferencije.

Treće, IdeaHub dolazi s AI-značajkama poput virtualne zvučne pregrade koja blokira nepotrebnu buku. Istodobno, AutoFrame automatski podešava kut kamere na temelju konferencijske sobe i broja sudionika kako bi se kadar najbolje prilagodio situaciji. S 12 mikrofona i 4K kamere IdeaHub može automatski lokalizirati glas govornika u radijusu od osam metara, a šira frekvencija za prijenose osigurava kristalno jasan Hi-Fi zvuk na svakoj udaljenoj lokaciji.

Za više informacija o proizvodu, posjetite službenu stranicu IdeaHub.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!