ZA MODNE MAČKICE

Diva – nova Samsungova kolekcija mobitela

22.01.2010 u 07:34

Bionic
Reading

Samsung Electronics objavio je da će svjetski poznati model Carmen Kass biti glavno lice u reklamama za Divu S7070 i Divu S5150, prve proizvode u kolekciji Samsung Diva 2010

Televizijska reklama i tiskani oglasi za kolekciju Samsung Diva 2010 od veljače će se prikazivati u Portugalu, Mađarskoj i baltičkim zemljama, a onda postupno na ostalim tržištima diljem svijeta. Reklame ukazuju na životni stil trendseterica: graciozna tijekom dana i glamurozna navečer. Carmen Kass će utjeloviti dva različita šarma – dnevni i večernji.

Samsung S7070 – Dizajniran za dive s istančanim ukusom

Samsung Diva dizajniran je za žene s istančanim ukusom, profinjene i zadivljujuće osobnosti. Ova ciljna skupina će cijeniti Samsung Divu s biserno bijelo ukrašenim stražnjim dijelom kao i ergonomski dizajniranim kristalnim tipkama u obliku dijamanta na prednjem dijelu.

S Divinim 3.2-megapikselnim fotoaparatom koji sadrži značajke poput 'efekt ljepote' i 'lomo efekt', korisnice mogu fotografirati izvrsne fotografije i besprijekorne portrete.

Uređaj čini održavanje komunikacije s prijateljima i kolegama izrazito jednostavnim. Pop-up SNS (Usluga za društvene mreže) odmah obavještava korisnike kada im prijatelji ažuriraju svoje profile na društvenim mrežama kao što su Facebook i MySpace. Multi-instant messenger kombinira sve profile u jednu aplikaciju koja se jednostavno koristiti tako da korisnici uvijek mogu biti povezani.

Drugi sadržaji razvijeni su imajući u vidu potrebe žena uključuju postavke namijenjene prvenstveno njihovoj sigurnosti poput 'SOS poruka' i 'lažni poziv' kojima korisnice mogu uputiti izravnu poruku ili poziv određenim javnim sigurnosnim službama i primiti lažni poziv kada im je potreban. Opcija 'lista želja' čini kupnju organiziranom i jednostavnom, a 'bonton' omogućuje korisniku da stiša mobilni telefon u sekundi kada je to potrebno.

Samsung S5150 – Dizajniran za divu u središtu pozornosti

Samsung Diva S5150 dizajniran je za ženu koja je u središtu pozornosti, gdje god se nalazila. Samsung Divaf S5150 ima sjajni, srebrno nijansirani stražnji pokrov s uzorkom u obliku trodimenzionalnih ispunjena. Skriveni LED zaslon ili 'svjetlucavi LED' osvijetli se u trenutku primanja poruke ili poziva.

Kao i Diva, Diva S5150 nudi različite mogućnosti za uređivanje fotografija kao što su 'efekt ljepote' i 'lomo efekt' te ugrađene funkcije za osobnu sigurnost uključujući 'SOS poruke' i 'lažni poziv'.

Predstavljanje Dive i Dive S5150 ukazuje na Samsungovu predanost elegantnim i trendovskim mobilnim telefonima s mnoštvom opcija namijenjenih ženama.

Kolekcija Samsung Diva 2010 bit će predstavljena tijekom siječnja 2010. u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj te ostalim europskim zemljama, nakon čega će uslijediti predstavljanje u Jugoistočnoj Aziji i Kini.