BUNGIE ODGODIO

Destiny 2 ipak ne stiže u rujnu!

26.01.2016 u 06:59

Bionic
Reading

Iako je Bungie navodno odustao od jednog DLC-a kako bi se posvetio razvoju dvojke, to nije bilo dovoljno da se igra na tržištu pojavi na vrijeme

Iako se Destiny značajno popravio od izlaska, i igrači i kritika slažu se da to nije igra vrijedna one silne pompe koju je Activision stvorio prije njenog izlaska. No igrači su na to nažalost već jako dobro naviknuti.

Zbog toga ostaje nada da će Destiny 2 biti sve ono što je trebao biti original. Dvojka se pak na tržištu navodno trebala pojaviti u rujnu ove godine. No to se, javlja Kotaku, ipak neće dogoditi. Iako Destiny 2 još uvijek nije ni najavljen, igra je već jako dugo u produkciji.

Naime, Bungie se Activisionu obvezao da će franšizu gurati deset godina što podrazumijeva igru svake druge godine, a između i DLC sadržaje. Nažalost, ni ove vijesti nisu preveliko iznenađenje s obzirom na zaista ogromne probleme koji su postojali unutar Bungieja za vrijeme razvoja originala.

Jesu li se možda prihvatili posla kojemu ipak nisu dorasli, vjerojatno ćemo saznati uskoro. Dotad se očekuje nekakvo službeno očitovanje iz Activisiona.

Destiny launch foršpan