jednostavno je

Daleko od očiju znatiželjnika: Sve što trebate znati o skrivenim porukama u Viberu

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 11.06.2021 09:43
  • Objavljeno 11.06.2021 u 09:41
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Nikolas Kokovlis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Korisna značajka omogućava skrivanje poruka ili razgovora od drugih, a pristupa joj se jednostavnom komandom u izborniku

Skriveni razgovori u Viberu pružaju dodatnu razinu privatnosti. Zaštićeni su PIN-om i na prvi su pogled nevidljivi znatiželjnicima koji se domognu vašeg uređaja.

Kako sakriti ili otkriti razgovor?

Procedura skrivanja i otkrivanja razgovora u Viberu je siguran i brzi proces. Za skrivanje razgovora otvorite Viber i odite na ekran sa razgovorima. Tamo povucite prstom razgovor prema lijevo i birajte 'Hide' ako koristite iOS ili držite razgovor i na izborniku birajte 'Hide Chat' ako ste na Androidu. Upišite tajni PIN i izabrani razgovor bit će skriven.

Ako želite ponovno otkriti tajne poruke, otvorite razgovor, povucite lijevo ili pritisnite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom kutu ekrana. Spustite se sve dok ne pronađete opciju 'Unhide this Chat' i tamo upišite PIN ili iskoristite prepoznavanje biometrijom. Razgovor će nakon toga ponovno postati vidljiv i moći ćete ga pronaći u listi.

Kako vidjeti skrivene razgovore?

Ako želite vidjeti vašu listu skrivenih razgovora u Viberu, postupak je vrlo jednostavan. Prvo otvorite VIber, skrolajte prema dolje i pronađite ikonu za pretragu. U nju upišite ime kontakta s kojim vodite tajni razgovor. Vidjet ćete poruke i dobiti mogunost nastavka razgovora.