ISPROBAJTE NOVI URADAK

Čekate 'Awakening of Heroes'? Igrajte Awakening of Towers!

21.04.2014 u 07:45

Bionic
Reading

COFA Games studio je prilično aktivan, a svega mjesec dana nakon najave prvog naslova u MOBA žanru koji stiže s ovih prostora 'Awakening of Heroes', stiže nešto raniji - ali opet vezani naslov 'Awakening of Towers'. O čemu je točno riječ pročitajte u nastavku

Awakening of Towers je najnovija igra koja nam dolazi iz COFA Games studija, a njeno lansiranje će prethoditi Alfa testu Awakening of Heroes igre, koja je svakako glavni projekt ovog beogradskog tima za razvoj video igara.


AoT igračima omogućava svojevrsno zagrijavanje za mnogo kompleksniji AoH, koji je najavljen kao prva MOBA igra na ovim prostorima i čije alfa testiranje očekujemo krajem travnja. Igrajući Awakening of Towers, imat ćete priliku da premijerno vidite dizajn i heroje iz AoH igre ali iz uvrnute perspektive - iz perspektive tornja. Igrači s najboljim rezultatima bit će nagrađeni s alfa ključevima i Awakening of Heroes majicama.

Iako ova igra koristi AoH dizajn i heroje, ona nudi jedan potpuno originalan pristup MOBA igrama, dodjeljujući ulogu glavnog lika tornju koji se ni kriv ni dužan našao u nemilosrdnoj borbi za opstanak.

'Dok igrači u Awakening of Heroes upravljaju herojima koji uz pomoć miniona imaju zadatak da unište protivnički toranj, u Awakening of Towers ćete dobiti interesantnu mogućnost da budete toranj u borbi protiv heroja', objašnjava direktor COFA Games studija, Nikola Mitic.

Awakening of Towers možete igrati na Facebooku. Iako je igra integrirana i sa Oculus Rift-om, što joj daje dodatnu kvalitetu, ova opcija za sada neće moći biti iskorištena na Facebooku jer to ne podržavaju internetski preglednici. Zbog toga je u pripremi i 'stand alone' verzija, koja će omogućiti igračima da osjete virtualnu realnost.

Najboljih 10 igrača AoT igre na nedeljnoj razini osvojit će alfa ključ za testiranje Awakening of Heroes, a pet najboljih dobit će i majice sa slikom heroja.