AWAKENING OF HEROES

Seksi dimnjačarka jedan je od likova nove igre iz Srbije

12.03.2014 u 11:35

Bionic
Reading

Awakening of Heroes nadolazeći je MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) naslov koji se kao ideja pojavio u srpnju prošle godine, a prije samog početka promocije izazvao je nevjerojatno zanimanje zajednice, i za testiranje - i za konačni uradak. AoH bi se u alfa verziji trebao pojaviti krajem ovog mjeseca

Naslov je već smješten u 12 najinventivnijih projekata u Srbiji za 2014., a hoće li ispuniti potencijal, tek treba vidjeti. Recimo samo da se recept u MOBA žanru čini dosta neobičnim i zanimljivim:

'Ljupka bakica manipulatorica, mesar s alter egom matematičara, seksi dimnjačarka, prgavi hipster samo su neki od običnih stanovnika, potpuno neobičnog grada dizajniranog u zanimljivom stilu Tesla-Punk i smještenog u dvadesete godine prošlog stoljeća. Njihove komične pojave i apsurdne prošlosti samo su sjene onoga što naši junaci zaista jesu. (...) Njihova prava priroda polako se budi. Dok se prvi put susreću sa svojim nadljudskim sposobnostima, ovi naizgled obični likovi postaju heroji. Ulice grada pretvaraju se u arenu, u kojoj će samo najsposobniji osigurati besmrtnost', stoji u uvodnoj priči igre Awakening of Heroes.


Kako autori navode, u osnovi igra podsjeća na razvikane naslove poput League of Legends, DOTA i drugih, ali Awakening of Heroes ima značajnih novina u odnosu na konkurente.

'Izdvojio bih njen humorni aspekt i lakoću igranja koja je čini prihvatljivijom širokoj populaciji igrača koji traže kraće i dinamičnije partije', istaknuo je Nikola Mitić, vođa razvojnog tima COFA Games. Prijavljivanje za alfa testiranje može se napraviti na linku, a valja imati na umu da će samo dio prijavljenih moći prvi isprobati naslov.

U COFA Gamesu ističu kako će naslov biti besplatan i razvijen za više platforma odjednom, zahvaljujući Unity 3D alatima. Freemium poslovni model istovremeno znači i izuzetak koncepta plaćanja kako bi se pobijedilo u igri.

U svakom slučaju, čekamo nestrpljivo na razvoj ovog naslova, a svakako posjetite službene Facebook stranice i Twitter profil Awakening of Heroes.