magenta friday

Budite brzi i ugrabite najbolje: Hrvatski Telekom pripremio je odlične popuste, a tu je i - Magenta Friday kutija!

27.11.2020 u 06:39

Bionic
Reading

Od petka vas u Hrvatskom Telekomu očekuje posebna ponudu na webshopu i u T-Centrima gdje ćete pronaći mnoštvo uređaja i odličnu dodatnu opremu po iznimno atraktivnim cijenama

Kutija s popustima je sada otvorena! Budite brzi i odlučni u odabiru svog novog uređaja ili dodatne opreme jer količine su ograničene, a popusti iznimno dobri.

Hrvatski Telekom je pripremio posebnu ponudu na webshopu i u T-Centrima gdje ćete pronaći mnoštvo uređaja i odlične dodatne opreme po iznimno atraktivnim cijenama.

Ponuda u webshopu Hrvatskog Telekoma započela je u ponoć, a očekuje vas velik izbor vrhunski brendova uređaja. U ponudi su Samsung i Huawei uređaji uz popuste do 70 posto, Apple uređaji uz 10 posto popusta i više od 2.000 kn vrijedan Apple sat na dar te mnoštvo ostalih uređaja uz popuste do 50 posto!

Sve posjetitelje T-Centara u petak, 27.11. te za vikend, očekuju popusti do 45 posto na mobilne uređaje (npr. Samsung S10) i satove (npr. MyKi Touch za djecu snižen za 50 posto). A u u odabranim T-Centrima čekaju Magenta Friday kutije s univerzalnom dodatnom opremom za vaš mobitel ili poklonima za najbliže, sniženim preko 90 posto (npr. USB memorija 16Gb ili KSIX Data Cable Type C - USB 2.0, 1m za samo 19 kn)!

Iste pronađite u Osijeku (Porta Nova, Svilajska 31A), Puli (Flanatička 6), Rijeci (Rijeka Tower, Janka Polića Kamova 81A), Splitu (Joker, Put brodarice 6), Vinkovcima (Kralja Zvonimira 5,) Zadru (Polačišće 2) i Zagrebu (Arena centar, Cvjetni trg).

Ne propustite odličnu priliku, počastite se novim uređajima i odaberite poklone za nadolazeće blagdane.