30. I 31. LISTOPADA

Audio Video Show u Zagrebu

29.10.2009 u 11:49

Bionic
Reading

U petak, 30. listopada, u Zagrebu u hotelu Sheraton gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i američki veleposlanik James B. Foley otvorit će Audio Video Show 2009.

Tijekom 30. i 31. listopada u hotelu Sheraton će se održati 15. Audio Video Show, vodeća manifestacija takve vrste na ovim prostorima. Otvorenje će biti 30. listopada u 11 sati, kada će gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u pratnji američkog veleposlanika Jamesa B. Foleya otvoriti sajam. Prvi put sajam će imati zemlju partnera, SAD, zbog čega će otvorenju prisustvovati veleposlanik Foley.

Ured za trgovinske poslove (Commercial Service) Veleposlanstva SAD-a će predstaviti američke kompanije koje su pokazale interes za moguće širenje na naše i susjedna tržišta. Osim američkih tvrtki koje se bave elektronikom, promovirat će se i najveći svjetski sajam elektronike Consumer Electronics Show (CES) koji se u siječnju održava u Las Vegasu.

Sajam će se održavati na dvije etaže hotela Sheraton, a u dvoranama mezanina bit će održavane demonstracije kućnih kina i audio sustava visoke klase. Na sajmu će izlagati najveća imena iz svijeta potrošačke elektronike: Panasonic, Samsung, Philips, Sharp, LG, Denon, Marantz, Harman Kardon, Yamaha i mnogi drugi.

Za medijsko pokroviteljstvo sajma zadužen je magazin Hifimedia. Na ovogodišnji Audio Video Show djeca i srednjoškolci će imati besplatan  ulaz.