TEHNO PREMIJERA

Apple najavio događaj 'Let Loose'

24.04.2024 u 11:55

Bionic
Reading

Appleov sljedeći iPad događaj zakazan je za 7. svibnja

Apple je upravo poslao pozivnicu za svoj sljedeći događaj. Zakazana za 7. svibnja, čini se da se prezentacija 'Let Loose' odvija isključivo online – nešto što je postalo standardni obrazac za tvrtku tijekom pandemije.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, međutim, Apple se vratio osobnim događajima, uključujući WWDC, koji počinje u Cupertinu 10. lipnja.

Ako je ovaj događaj doista samo online, vjerojatno će biti nešto manje veličine, fokusirajući se na jedan ili dva odabrana proizvoda. Tvrtka bez sumnje sprema neke veće vijesti za svoju konferenciju za programere koja će se održati gotovo točno mjesec dana kasnije, piše TechCrunch.

Umjetničko djelo ima istaknutu sliku ruke koja drži Apple Pencil, popraćenu očito rukom napisanim sloganom 'Let Loose'. Sudeći prema tome, dalo bi se naslutiti da ćemo vidjeti nove iPade, uključujući iPad Pro i iPad Air pokretane novim čipovima (M2 i M3).

  • +16
Apple iPadOS 17 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Apple

Što se tiče Pencila, ovomjesečna rana beta verzija iOS-a 17.5 uključuje referencu na značajku 'stiskanja' za nadolazeću verziju četvrte generacije Appleove olovke. Druge nadogradnje o kojima se priča uključuju ažuriranu verziju kućišta Proovog Magic Keyboarda.

Događaj počinje 7. svibnja u 7 ujutro po pacifičkom vremenu (16:00 po našem vremenu).