DOMAĆE APLIKACIJE

Alojz preuzeo Instagram zagrebačke Turističke zajednice

10.12.2015 u 07:28

Bionic
Reading

Mobilna aplikacija Zagreb Be There dobila je nove adventske sadržaje, čija je glavna zvijezda gospodin Alojz kao dobri duh zagrebačkog Božića

Uz pomoć aplikacije, u posebnoj novoj ruti Foodie Zagreb Alojz posjetiteljima Zagreba otkriva gdje okusiti najbolje tradicionalne blagdanske zalogaje, posjećuje događanja, druži se s ljudima, zna gdje je najbolje slavlje, a sve dogodovštine bilježi i objavljuje putem društvenih mreža.

Tako je tijekom adventskog razdoblja preuzeo profil na Instagramu zagrebačke Turističke zajednice. 'Alojz je zagrebačka adventska posvuduša', kaže Nikola Žinić, jedan od kreatora aplikacije.

Novost u aplikaciji je i ruta 'Christmas Heritage', koja posjetitelje upoznaje s tradicijom slavljenja Božića u Zagrebu, brojnim sakralnim lokacijana poput Katedrale ili kapelice Sv. Dizma, kao i događanjima poput 'Božića starog Zagreba', 'Festivala božićnih kolača i kolačića' ili izložbe 'Advent u Hrvatskoj kući'.


Aplikacija je besplatna i dostupna za Android i iOS na stranici betherezagreb.com ili putem QR koda na lecima koji se mogu pronaći na svim važnijim turističkim punktovima u Zagrebu.