SVE LOŠIJE STANJE

Zvonimir Boban nije se mogao suzdržati nakon onoga što se dogodilo: Ovo je sramota...

23.12.2019 u 06:21

Bionic
Reading

U nedjeljnoj utakmici 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta je u Bergamu razbila Milan 5:0, a težak poraz 'crvenocrnih' prokomentirao je Zvonimir Boban

Podsjećamo, golijadu u Bergamu pokrenuo je prekrasnim pogotkom Papu Gomez, što je bio jedini gol u prvom poluvremenu. Pašalić je najavio veliku predstavu pogodivši gredu u 15. minuti. U drugom poluvremenu je upravo hrvatski reprezentativac preciznim udarcem iskosa sa lijeve strane kaznenog prostora pogodivši suprotnu 'malu mrežicu' u 61. minuti pokrenuo kanonadu na gol Milana.

U sljedećih 11 minuta Josip Iličić je još dvaput zatresao mrežu gostiju, u 63. minuti na dodavanje Pašalića, a u 72. minuti mu je asistirao Gomez. Konačnih 5:0 postavio je Muriel u 83. minuti.

'Bila je ovo sramota, jer ovo ne može biti Milan. Ne možemo vratiti Berlusconijev Milan u godinu dana ili šest mjeseci, ali moramo napredovati. Protekla dva mjeseca su nikakva i još ovakav poraz. Moramo se probuditi i reagirati. Ovo neće biti lijep Božić', rekao je jedan od glavnih čelnika Milana Zvonimir Boban za DAZN.

  • +5
Serie A, Atalanta - AC Milan Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Staccioli / Insidefoto / ddp USA / Profimedia

'Moramo razmisliti o pojačanjima na određenim pozicijama i poboljšanju momčadi. Ova momčad je iznimno mlada, ali to je klupska politika i to ne smije biti alibi. Želimo odmah biti konkurentni, iako znamo jako dobro da to ne ide preko noći.'

Inače, 'rossoneri' su prvi put nakon 20 godina izgubili 5:0.