emotivni Luis Diaz

Zvijezdi Liverpoola oteli oca i 13 dana nije znao gdje je; evo detalja iz Kolumbije

15.11.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Luis Diaz, 26-godišnji napadač Liverpoola, proživljavao je teške trenutke posljednjih dana jer su mu oteti roditelji

Naime, nepoznate osobe u kolumbijskom gradu Barrancasu otele su roditelje Liverpoolove zvijezde Luisa Diaza. Na sreću, majka je odmah spašena i brzo je bila na sigurnom, ali za ocem se danima tragalo.

Naravno, motiv je bio novac (iako o tome nitko ne govori) i nažalost Luis Diaz nije ni prvi ni posljednji nogometaš kojem se ovako nešto dogodilo.

No, nakon 13 dana drame i zatočeništva, gerilska skupina Nacionalne oslobodilačke vojske (ELN) oslobodila je Luisova oca. Kako javljaju strani mediji – a priču je objavio i CNN - policija i vojska pokrenule veliku su masovnu potragu za ocem Liverpoolove zvijezde.

Doznaje se kako je Luis Manuel Diaz predan humanitarnoj komisiji, među kojima su bili predstavnici UN-a i Crvenog križa, te kako je dobrog zdravlja i na njemu nema tragova zlostavljanja.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Naravno, Luis Diaz - koji tjedno zarađuje oko 86 tisuća eura te mu je trenutačna vrijesnot na Transfermarktu 75 milijuna eura - odmah je iz Velike Britanije stigao u Kolumbiju kako bi zagrlio oca, a sve su zabilježile kamere i bilo je vrlo emotivno. Ova talačka kriza sretno je završila…

Kolumbijski nogometni savez je uz zajedničke fotografije objavio:

'Ovo je bio Luchov susret s ocem i obitelji. Luis, volimo te i složniji smo nego ikad.'