ovo nije dobro

Dalić doznao nove katastrofalne vijesti; otpao je Vlašić, a ni Juranović nije spreman

15.11.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić zbog ozljede neće biti u konkurenciji za utakmice kvalifikacija za EURO 2024. protiv Latvije i Armenije. No, problemima tu nije kraj jer prvu utakmicu propustit će i Josip Juranović, objavio je u srijedu Hrvatski nogometni savez na svojim stranicama.

Nesrećama za 'vatrene' kao da nema kraja. Izbornik Zlatko Dalić je uoči utakmica protiv Latvije i Armenije ostao bez Brune Petkovića, a uoči okupljanja ozlijedio se i Mateo Kovačić. A lošim vijestima kao da nema kraja jer danas je potvrđeno kako je za ove utakmice definitivno otpao Nikola Vlašić, a Josip Juranović će propustiti gostovanje u Latviji.

Nikola Vlašić je na okupljanje reprezentacije stigao sa zdravstvenim problemom, a nakon treninga u utorak navečer postalo je jasno da zbog bolne pubične kosti neće moći konkurirati za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije te je pušten u klub na daljnju terapiju.

  • +35
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, Zagreb, 14.11.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Josip Juranović propustio je prva dva treninga zbog problema s mišićem, a detaljna dijagnoza pokazala je da se desni bek hrvatske reprezentacije neće moći oporaviti na vrijeme da bi konkurirao za utakmicu u Rigi 18. studenoga. Juranović će nastaviti s terapijama te će, ovisno o brzini oporavka, biti donesena odluka o tomu može li konkurirati za ogled s Armenijom koji je na rasporedu u utorak 21. studenoga u Zagrebu.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore