SLOBODAN, A NE ROB

Zvijezda kickboxa vratila se nokautom

18.04.2012 u 11:53

Bionic
Reading

Kickboxer Buakaw Banchamek je imao svoj prvi nastup otkada je pobjegao iz kampa Por Pramuk, pod čijim je imenom ostvarivao najveće uspjehe u karijeri. Tajlanđanin je svoj povratak u svijet borbe uljepšao nokautom

Buakaw (29) je opet u ringu, na radost brojnih svojih zemljaka, jer je u Tajlandu jedan od najpopularnijih sportaša. Sada je u Pattayji ukrstio šake protiv Rustema Zaripova te opravdao status favorita.

Rus je bio donekle ravnopravan samo u prvoj rundi. U sljedeće tri minute Buakaw je sve snažnije i preciznije pogađao pa je Zaripov završio u nokautu nakon što je primio nekoliko udaraca šakom u glavu.

Inače, Buakaw je prije nešto više od mjesec dana podigao veliku strku u Tajlandu. Nestao je i mnogi su se pobojali da je završio u rukama mafije.

Na kraju se pojavio i ispričao da je napustio kamp Por Pramuk jer su se prema njemu neljudski ponašali. Uzimali su mu veći dio zarade, a on je bio prisiljen živjeti i trenirati u sobi s nekoliko drugih boraca.

Pomoć su mu odmah ponudili drugi kampovi i treneri iz drugih zemalja, a situacija u kojoj se našao očigledno nije ostavila velikog traga na Buakawa kao borca. I dalje je impresivan.