BAŠ ŽALOSNO

Zvijezda Citya nekad je uživala u Dubrovniku, a sada se pijana sramoti po Dubaiju

11.06.2024 u 23:04

Bionic
Reading

Umjesto da se s engleskom reprezentacijom priprema za okršaje na Euru, Jack Grealish tješi se alkoholom. Na svoju sramotu

Nogometaš Manchester Cityja Jack Grealish prije par dana prekrižen je s popisa izbornika Garetha Southgatea.

I sada je ovaj igrač, kojeg smo u ljeto 2021. godine, kada je iz Aston Ville transferirao k Guardioli u City, vidjeli kako s djevojkom Sashom Attwood mirno i pristojno uživa u dubrovačkom suncu, utjehu pronašao u alkoholu i u bogatstvu Dubaija.

Naime,na snimci koju je objavio The Sun, engleski nogometaš pijan tetura po hotelu, u pratnji nepoznatih djevojaka. Naravno, oskudno odjevenih. Možda i zato što je u Dubaiju također vrlo vruće.

Oko 18:30 u ponedjeljak, izlazeći iz zgrade hotela, Grealish i njegovi prijatelji snimljeni su kako se ukrcavaju na kolica koja su ih odvezla prema baru na plaži resorta.

'Bilo je jako ružno vidjeti Jacka tako pijanog u 18:30, ali nakon svega što je prošao, možda je i zaslužio da se malo opusti. On i njegova pratnja parkirali su se ispred ulaza u hotel u crnom karavanu, a zatim projurili kroz predvorje prema baru na plaži', rekao je jedan od prisutnih gostiju hotela.

'Izgledalo je kao da je grupa već dobrano popila. Ako ništa drugo, barem je imao prijatelje oko sebe. Ova epizoda nije nimalo umanjila njegovu reputaciju ‘party boya‘, ali bilo je vrlo teško ne sažaliti se nad njim', dodao je izvor za Sun.

'Izgleda da je Grealisha jako pogodilo odbijanje Garetha Southgatea', pokušao je pronaći razloge za opravdanje jedan od svjedoka.