najvažnija su tri boda

Zoran Mamić prvo čestitao momčadi na zasluženoj pobjedi nad Hajdukom pa otvoreno rekao što jako zamjera svojim igračima

12.09.2020 u 21:57

Bionic
Reading

Iako zagrebački Dinamo na praznom Poljudu nije odigrao briljantnu utakmicu u derbiju Hrvatski telekom Prve lige, ipak se u Zagreb vraća s tri boda. Pobjeda od 2:1 nad Hajdukom oraspoložila je trenera 'modrih' Zorana Mamića

Novom pobjedom Dinamo je pobjegao najvećem rivalu Hajduku na pet bodova.

Podsjetimo, u vrlo dobroj utakmici za Dinamo su golove postigli Lirim Kastrati i Mislav Oršić dok je jedini pogodak za domaćina zabio Stanko Jurić.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Nismo htjeli juriti jer se nismo specijalno pripremali za ovu utakmicu, budući da nam je 15 igrača bilo s reprezentacijama. Zahtjevi su bili da kontroliramo igru, budemo agresivni, da ne dozvolimo Hajduku da se razmaše', kazao je nakon utakmice Mamić dodavši:

'Uhvatili smo ritam i stvorili mnoštvo prilika. Žao mi je da pobjeda nije bila i puno uvjerljivija. To je jedini dio igre koji mogu zamjeriti igračima, nisu pokazali solidarnost u situacijama kad im je suigrač bio u boljoj poziciji za postizanje pogotka. Treba ih razumjeti, derbi, dobre situacije, žele zabiti gol... Na kraju su bitna samo tri boda', dodao je Mamić.

Za kraj je rekao i ono što će biti drago Splićanima:

'U Splitu se nikad ne smije kalkulirati. Hajduk ima dobru momčad, igra dobar nogomet i možda je u prva tri kola bio u boljoj formi od nas.'

  • +7
Hajduk - Dinamo, 4. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX