Liga prvaka

Zoran Mamić najavio je da Dinamo u Rumunjsku ide po pobjedu, ali i istaknuo jedan vrlo važan detalj koji Cluj čak čini i favoritom

25.08.2020 u 13:02

Bionic
Reading

Zoran Mamić najavio je utakmicu drugog pretkola Lige prvaka koju će njegov Dinamo igrati protiv Cluja u Rumunjskoj (srijeda, 26.08., 20 sati, Arenasport 1)

Dinamo je odletio u Rumunjsku gdje će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka u srijedu, 26. kolovoza u 20 sati po našem vremenu, odmjeriti snage s Clujem. Susret koji možete pratiti na Arenasport 1 programu je najavio trener Dinama Zoran Mamić.

'Naši se ciljevi znaju. Želimo pobijediti i proći dalje. Naš protivnik je momčad koja je pobjednika Europske lige držala u šahu 180 minuta. Sevilla je prošla na gol u gostima što dovoljno govori o tome koliko je Cluj jak', istaknuo je Mamić pa dodao:

'To je iskusna momčad, kompaktna, agresivna, fantastično izvode prekide... Trebat ćemo biti na jako visokom nivou da bismo tu utakmicu dobili', rekao je Mamić.

Utakmica se, zbog epidemioloških mjera, igra pred praznim tribinama i igra se samo jedna utakmica koja mora donijeti pobjednika.

Mamić je odgovorio i na pitanje koje su mane Cluja.

'Kao i svaka momčad i Cluj sigurno ima mana, ali teško je o tome pričati kada je to momčad koja je držala prvaka Europske lige u šahu. Postoje stvari u kojima smo kvalitetniji i bolji. Vjerujem da ćemo prikazati dobru igru i proći dalje', poručio je Mamić.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.