Nova europska sezona

Sjajne vijesti stigle za Dinamo i Lokomotivu uoči borbe za Ligu prvaka, a evo i gdje ćete moći pratiti naše predstavnike u drugom pretkolu

24.08.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni predstavnici Lokomotiva i Dinamo u srijedu kreću u novu europsku sezonu

Hrvatski nogometni predstavnici Lokomotiva i Dinamo kreću u novu europsku sezonu. Zagrebački će se sastavi pokušati izboriti za pravo igranja u elitnom europskom natjecanju Ligi prvaka, a prve prepreke na tom putu pit će im Rapid iz Beča i rumunjski Cluj.

Lokomotiva u srijedu, 26. kolovoza, u 19 sati na stadionu u Kranjčevićevoj čeka Rapid, a taj susret sudit će Španjolac Juan Martinez Munuer. I ove sezone sve kvalifikacijske dvoboje do play-offa moći ćemo gledati na programima Arenesporta, a povijesni nastup Lokomotive možete gledati na Arenasport 2 programu.

Dvoboj Dinama i Cluja u Rumunjskoj će suditi Antonio Carvalho Nobre, a tu utakmicu, koja počinje također u srijedu, ali u 20:00 sati, možete gledati na Arenasport 1 programu. Dobre vijesti uoči prvih susreta naših klubova u Ligi prvaka ove sezone dolaze od epidemiologa.

Obje momčadi su u nedjelju podvrgnute testiranju na COVID-19 i utvrđeno je da niti Dinamo, ni Lokomotiva nemaju zaraženih igrača. Ovo su odlične vijesti s obzirom na to da su na Kajzerici početkom nove sezone imali čak petoricu zaraženih, a jedan je bio i među Dinamovcima.

Svi članovi delegacije i svi igrači su negativni i mogu biti nazočni u 2. pretkolu. Na stadionu, naravno, neće biti gledatelja. Pobjede li naši predstavnici odlaze u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, dok ih poraz baca u kvalifikacije za Europsku ligu.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.