'LIJEPO JE POBIJEDITI 5:0'

Znate li kome je Zoran Mamić posvetio rekordnu pobjedu?

04.12.2013 u 21:49

  • +16

GNK Dinamo - HNK Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Dinamo je deklasirao Hajduk u prvoj četvrtfinalnoj utakmici hrvatskog kupa i s 5:0 stigao do najuvjerljivije pobjede nad najvećim suparnikom

Dinamo je u nedjelju igrao prvenstvenu utakmicu protiv Hajduka, i nakon sudačkog propusta u nadoknadi, gosti su zabili za 2:2. Dinamov trener Zoran Mamić potom je skrenuo pozornost na taj propust ali i najavio kako se 'kolo sreće okreće', a potvrda njegovih riječi stigla je već u srijedu, u prvoj utakmici četvrtfinala kupa u kojoj je Dinamo s 5:0 pregazio Hajduk.

'Dosad nismo imali previše sreće, dobivali smo golove u sudačkim nadoknadama, primali iz svih pozicija, a ovo je pravi melem na ranu za sve što nam se događalo', rekao je Zoran Mamić, prenose 24 sata,  i dodao:

'Ne razmišljam hoću li ostati trener. Znam da je Zdravko rekao da moramo pregaziti Hajduk kao plitak potok, ali to je samo folklor prije utakmice. Pobjedu poklanjam veteranima BBB-a koji su stradali neku večer. Lijep je osjećaj dobiti 5:0, bio bih licemjeran da kažem da nije', kazao je Mamić.

S dva je gola utakmicu obilježio Duje Čop, kojem su pri zamjeni skandirali oni koji su ostali na stadionu.

'Dinamo je danas pokazao moć i da ima veću kvalitetu od Hajduka. Oni nažalost ne mogu pratiti ovaj ritam, drago mi je što je ovako utakmica završila. Imamo još četiri utakmice, moramo dati maksimum do kraja. Nećemo ići u Split na izlet, ići ćemo koncetrirani po pobjedu i dovršiti priču do kraja. Bilo je utakmica poput 3:0 opisane prolazom pa su se preokrenule. Bilo je lijepo igrati s ovakvom podrškom i nadam se da će ovako biti svaku utakmicu', rekao je Čop a prenosi klupska stranica Dinama.