KAKAV PREOKRET

Zna se zbog koga bi Kylian Mbappe mogao odustati od dolaska u Real

13.02.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Svi znaju da je Kylian Mbappe već godinama želja Florentina Pereza i madridskog Reala. A prije desetak dana svi relevantni mediji u Francuskoj i Španjolskoj objavili su da će se ovog ljeta i realizirati selidba Francuza u glavni grad Španjolske

Iako su svi bili uvjereni da je to gotova stvar, španjolski mediji pišu da ista osoba ponovo sprema izdaju Florentinu Perezu.

Poznato je da Mbappe ima ugovor s PSG-om do kraja sezone i da kao slobodan igrač može napustiti Park prinčeva, ali 25-godišnji napadač još uvijek nije donio odluku za koga će potpisati.

Real Madrid već dvije godine pokušava dovesti Mbappea i čini se da je Perez i ovaj put sve podredio Francuzu, ali stvari neće ići tako jednostavno kao što se očekivalo.

Prije dvije godine Mbappe je pristao na dolazak u Real, ali se potom neočekivano predomislio i šokirao sve kada je produžio ugovor s PSG-om na još dvije godine. PSG je dao ogroman novac da Mbappe ostane, a on je tada u dogovoru s obitelji odlučio da je to najbolje rješenje.

Veliku ulogu u Mbappeovu životu, odnosno u razvoju njegove karijere, ima majka Fayza Lamari. Baš je ona prelomila prije dvije godine i stopirala njegov transfer u Real. Čini se da je sada situacija vrlo slična.

Španjolski mediji navode da su iz izvora bliskih obitelji napadača PSG-a saznali da on više nije 100 posto siguran treba li potpisati za Real Madrid te da ni njegova obitelj nije baš za taj potez.

Ugledna Marca navodi da je Mbappe nedavno priznao majci da želi ići u Real Madrid, ali nakon razgovora s njom u to više nije siguran. Ona nije zadovoljna ponudom Kraljeva njenom sinu jer bi dobio mnogo više novca ostankom u PSG-u.

Tko će na kraju biti jači u argumentima, Real i Florentino Perez ili gospođa Lamari, na čiju će stranu sigurno stati bogati čelnici PSG-a?

Novac je očito presudan u svemu tome i tko ponudi više, mogao bi na kraju dobiti Mbappea.