MORAT ĆE SE I TO DOGODITI

U Realu su pronašli način da objasne Modriću da za njega više nema mjesta?

07.02.2024 u 05:54

Bionic
Reading

Luka Modrić već 12 sezona nosi dres madridskog Reala te je u klubu stekao status legende. Što zbog svoje igračke klase, što zbog osvojenih trofeja, ali i zbog svoje lojalnosti Kraljevima

Naime, kao što je kapetan hrvatske reprezentacije već 'milijun' puta rekao - ima privilegiju igrati za najveći klub na svijetu i da dokle god ga budu htjeli, odnosno dok bude na razini, nosit će dres Reala.

Dokazao je to i u nekim prijašnjim prijelaznim rokovima, ali posebice prošlog ljeta, kada su mu Saudijci nudili milijune, ali je on ipak izabrao ostanak u Madridu.

Vjerujemo da je njegovo razmišljanje i sada identično, ali očito se stvari mijenjaju. Klub, na čelu s Florentinom Perezom, a potom i trenerom Ancelottijem, ide za pomlađivanjem momčadi, ali i dovođenjem klasnih igrača.

Već se neko vrijeme piše i govori kako je ovog ljeta dogovoren dolazak Kyliana Mbappéa, što znači da bi se (i) za njega moralo osloboditi mjesto u igračkom kadru. Vezni red je ionako prepun klasnih igrača, što je Talijan i naglasio neki dan, rekavši da mu je teško između tolikog broja znalaca svima dati jednaku minutažu. I uglavnom je zakidao baš Modrića.

Stoga se razmišljanja španjolskih novinara fokusiraju baš na hrvatskom veznjaku, koji će u rujnu napuniti 39 godina. Odnosno u njemu vide 'sigurnu metu' za odstrel.

Španjolski AS potkrijepio je svoj stav argumentom kako bi dres s brojem deset, a koji je baš na Modrićevim leđima, u novoj sezoni trebao nositi Mbappé.

Vjerujemo da bi to bio jasan znak kapetanu hrvatske reprezentacije kako je bolje časno uzmaknuti.