UPORNI SU

Luki Modriću pri kraju karijere stiže ugovor kakvog nikad nije vidio?

07.02.2024 u 09:09

Bionic
Reading

Nastavlja se saga gdje će Luka Modrić igrati sljedeće sezone. Jer kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije na kraju ove, istječe ugovor s Realom. Zasad se ne zna hoće li mu Florentino Perez, kao prvi čovjek kluba ponuditi novi. A dok je tako, onda su moguće sve kombinacije

Već smo pisali, čim se oko Modrića vrti toliko vijesti, znači da je i s punih 38 godina u stanju pružati igre na najvišem nivou.

Svakog dana pojavi se nova opcija oko potencijalnog poslodavca, ali informacija s prave adrese zasad nema.

A dok je tako, onda su moguće sve ove špekulacije. pa je svijetlo dana ugleda ova koju je u eter pustio Eduardo Inda u emisiji El Chiringuito.

'Ostao je (op.a. novinar misli na Luku Modrića) zbog trenera. Nakon nekoliko mjeseci on nije ni 12. ni 13. igrač momčadi. Zbog toga je uzrujan. Na lijep je način, jer je on pristojan, rekao Carlu Ancelottiju da je izigran. Ancelotti mu nije rekao da će biti starter, ali mu je govorio da će igrati i da računa na njega. Da li zaista računa? On je ove sezone 15. ili 16. igrač momčadi', pojasnio je Indam te dodao kako bi Modrić karijeru mogao nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

'To je jako puno novca. Prvo su mu ponudili 40 milijuna eura, a onda 60 milijuna eura po sezoni. Bio bi to brutalan kraj Modrićeve karijere', mišljenje je Inde, direktora španjolskog portala Okdiario.

S time da moramo reći kako je spomenuti novinar u već nekoliko navrata 'znao' kako će Modrić karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Prije toga već ga je jednom 'spakirao' u Saudijsku Arabiju, a vidimo da Modrić i dalje nosi dres Reala.

Doduše, i 'čorava koka pronađe zrno', a gotovo je izvjesno da Modrić ipak neće do 50. godine igrati za Kraljeve.