kyrgios u svom stilu

Zločesti dečko tenisa si ne može pomoći: Brutalno ismijao Roland Garros pa otkazao nastup

24.05.2019 u 16:23

Bionic
Reading

Nakon što je diskvalifikacijom u Rimu podigao prašinu, Nick Kyrgios nastavio je šokirati ljubitelje tenisa otkazivanjem nastupa na Roland Garrosu, samo par dana nakon što je ružnim riječima opisao ovaj turnir...

Mladi 24-godišnji Australac po mnogima bi bio među pet najboljih tenisača svijeta već sada, kada bi ozbiljno pristupio svom sportu, no umjesto toga uglavnom izaziva kontroverze.

  • +3
Rafael Nadal vs Nick Kyrgios, ATP Acapulco, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Kyrgios je u zadnje vrijeme ponovo u svom 'zločestom' elementu pa je u jednom velikom intervju ismijao Verdasca, Đokovića i Nadala, da bi samo dan kasnije izazvao skandal na turniru u Rimu, na kojem se posvađao sa sucem u meču s Ruudom i onda bacanjem stolice na teren zaradio diskvalifikaciju.

Da se Nick nije mnogo smirio potvrdio je ovog tjedna objavom fotografije na Instagramu sebe kako trenira na travi, uz komentar:

'U odnosu na Wimbledon, Roland Garros je sr**e!'

Ovaj komentar uznemirio je francuske organizatore turnira, a ovog petka Nick Kyrgios odlučio je potvrditi da je ozbiljno mislio pa je otkazao svoj nastup u Parizu zbog navodne bolesti.

U prvom kolu Roland Garrosa trebao je igrati protiv Britanca Cameroona Norrieja, no od tog meča neće biti ništa.

Kyrgios se tako prebacuje na travnatu podlogu, što mu je bila i želja, a svi se nadaju da će barem na tim engleskim turnirima koji slijede pokazati više poštovanja prema sportu kojim se bavi, kao i njegovim akterima...