lijepo mu spustila

Zlatna Ruskinja stavila švedskog novinara u vrlo neugodnu situaciju: Traži dozvolu da mi pregledaš donje rublje...

15.02.2022 u 12:22

Bionic
Reading

Članica ruske štafete u skijaškom trčanju Veronika Stepanova (21) prozvala je švedskog novinara Tomasa Petterssona i pozvala ga da provjeri njezino donje rublje nakon što je sugerirao da je na Igrama u Pekingu koristila zabranjeno sredstvo za mazanje skija

Stepanova je postala jedna od najmlađih nordijskih skijašica koje su se okitile zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama pobjedom u štafetnoj utrci 4X5 km u skijaškom trčanju.

No sjenu na uspjeh ruskih sportašica bacio je švedski novinar Tomas Pettersson jer ih je u listu Expressen optužio da su skije mazale voskom C8, koji je od prošle godine zabranjen na svim FIS-ovim natjecanjima.

'Novinar švedskog Expressena razvio je njuh na daljinu. Njuši vosak C8 na mojim skijama, kao i onima njemačkih skijašica, a nije uopće ovdje. Imam prijedlog. Tomas, možda bi trebao tražiti dozvolu da mi pregledaš donje rublje, da nemam možda motor ispod gaćica. Bolje će se prodavati novine, zar ne?' napisala je Ruskinja na Instagramu.

Stepanova je spomenula knjigu 'Karlsson na krovu' autorice Astrid Lindgren, u kojoj glavni lik ima propeler pomoću kojeg može letjeti.