ibrahimović u milanu

Zlatan se nakon devet godina vratio na San Siro, a onda se dotaknuo svoje žene i Bobana

03.01.2020 u 06:26

Bionic
Reading

Privatnim je avionom Zlatan Ibrahimović u četvrtak stigao u Milano. Ne treba isticati kako je među navijačima 'rossonera' zavladala euforija jer ga svi vide kao spasitelja posrnulog velikana. Na aerodromu je Ibrahimovića dočekao Zvonimir Boban koji ga je otpratio na obvezatne liječničke preglede

Potpisao je Zlatan Ibrahimović s Milanom ugovor do kraja sezone uz opciju još jedne godine. Navijači su oduševljeni, Ibra se u redove 'rossonera' vratio nakon punih devet godina i od njega se očekuje da doslovno bude spasiteljem posrnulog velikana koji ne može povezati dvije dobre utakmice.

Ibrahimović je stigao u Milano privatnim avionom pa se zagrlio s Bobanom. Razgovarali su na hrvatskom, a kamere su sve snimile. Potom je karizmatični napadač morao odraditi liječničke preglede, a nakon toga je i službeno stavio potpis na ugovor s 'rossonerima'. Zna se kako će igrati u dresu s brojem 21 na leđima...

'Moj sin je izabrao broj koji ću nositi. Pokazao sam mu sve koji su slobodni i on je izabrao 21. Moj cilj trenutno je pomoći klubu da popravi trenutnu situaciju. Osobno, samo želim dati najbolje od sebe', rekao je Zlatan.

'Uvijek sam govorio da je ovo moj dom i napokon sam se vratio. U međuvremenu sam bio u drugim klubovima, ali sam se sada vratio. To je ono što je bitno', kazao je Ibrahimović za Milan TV i dodao:

'Konačno sam tu, čekajte me na San Siru i ponovno ćemo zajedno skakati od sreće', poručio je navijačima.

Na kraju se Ibrahimović, potpuno neočekivano, dotaknuo svoje žene Helene Seger i Zvonimira Bobana...

'Morate znati da sam posljednjih nekoliko tjedana više razgovarao sa Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem nego s vlastitom suprugom', otkrio je 'tajnu vezu' Zlatan i dodao:

'Naravno, kao što i vidite, sve je prošlo sjajno i zato sam danas ovdje.'

Ako sve bude u redu, Zlatan Ibrahimović bi povratnički debi u dresu Milana mogao imati već u ponedjeljak 6. siječnja kad Milan u 18. kolu Serie A na San Siru dočekuje Sampdoriju.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…