Zlatan je presretan

Ibrahimović stigao u Milano privatnim avionom pa se zagrlio s Bobanom. Razgovarali su na hrvatskom, a kamere su sve snimile

02.01.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović stigao je privatnim avionom u Milano gdje ga je dočekao jedan od čelnika posrnulog kluba Zvonimir Boban

Punih osam godina je prošlo od kada je Zlatan Ibrahimović igrao za AC Milan, a usprkos tome što je zakoračio u 39. godinu života i što je igrao u američkoj MLS ligi za LA Galaxy na nižoj razini od europske, dočekan je kao spasitelj.

Na pisti milanske zračne luke dočekao ga je Zvonimir Boban koji je nedavno napustio jako dobro plaćen posao u Fifi, gdje je bio savjetnik predsjednika, te se upustio u pustolovinu vraćanja na stare staze kluba u kojem je igrao deset godina.

No, zasad se pojačanja nisu pokazala kao pun pogodak pa se stoga nadaju kako će upravo povratkom Zlatana Ibrahimovića, koji je rođeni pobjednik, klubu krenuti na bolje.

Nakon što je Ibrahimović izašao iz aviona zagrlio je svog prijatelja Bobana te razmijenili nekoliko riječi na hrvatskom jeziku.

'Jesi dobro?', upita je Boban Ibrahimovića.

'Sve je u redu. Ti si dobro?, uzvratio je sa smiješkom na hrvatskom jeziku vidno umorni Ibrahimović, nogometaš kojem je otac Šefik iz rodom Bijeljine, grada u Bosni i Hercegovini, a majka Jurka Gravić je Hrvatica mjesta Prkos pored Škabrnje (Zadarska županija).

Nakon što su razmijenili još nekoliko riječi, što su zabilježile kamere (VIDEO pogledajte OVDJE) te kada mu je Boban rekao na hrvatskom i talijanskom kako 'idu direktno u auto, a oni će uzeti torbe', Ibrahimović je prvi intervju dao za službenu stranicu AC Milana

'Sjećam se kada sam prije nekoliko godina stigao na isto ovo mjesto. Najvažnije je da sam se vratio i da sam zbog toga sretan. Uvijek sam govorio da se ovdje osjećam kao kod kuće i eto napokon sam se vratio', kazao je Ibrahimović koji jedva čeka, kako je rekao, da istrči pred navijače na San Siru.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…