čeka se zimski prelazni rok

Zlatan Ibrahimović mogao bi 'srušiti snove' našem Mariju Mandžukiću

02.11.2019 u 12:41

Bionic
Reading

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović, koji je očito okončao svoju američku epizodu u redovima LA Galaxyja, u zimskom prijelaznom roku po svemu sudeći vratiti će se u europski nogomet

Bez obzira što mu je već 38 godina, Zlatan Ibrahimović i u ovoj sezoni pokazao je veliko nogometno umijeće, jer u 31 prvenstvenoj utakmici zabio je isto toliko golova.

Nakon što je od 2018. godinu igrao u američkom MLS-u, očito je još uvijek privlačan i europskim klubovima, pa se svakog dana javi novi zainteresirani. Do prije par dana sugeriralo se kako će se Ibrahimović vratiti u Italiju, a spominjali su se Milan, Bologna i Napoli.

No, ove subote Tuttomercato piše kako bi ga u svojim redovima rado htio i Manchester United. Navodno je i trener 'vragova' Ole Gunnar Solskjaer potvrdio kako ne bi imao ništa protiv Ibrahimovićevog povratka na Old Trafford, ukoliko se švedski nogometaš nije šalio.

Unitedu ove sezone ne ide baš najbolje, a nakon odlazaka Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza, 'vragovi' vape za pravim napadačem. Zato se u tom kontekstu spominjalo i ime našeg Marija Mandžukića. Međutim, ako se realizira Ibrahimovićev dolazak, sigurni smo da Mandžukić neće put Engleske.

Što će se, i hoće li se uopće, nešto iz svih ovih medijskih špekulacija realizirati, znat ćemo početkom 2020. godine.