bilo mu je dosadno

Zlatan Ibrahimović izabrao je svoju momčad snova; a mnogi nisu mogli vjerovati kada su vidjeli taj 'legendarni sastav'

25.11.2020 u 14:19

Bionic
Reading

U nedjelju je Zlatan Ibrahimović (39) zabio dva gola u 3:1 pobjedi Milana u derbiju s Napolijem. No, pred sam kraj utakmice se ozlijedio i sada se oporavlja. No, čini se kako mu dani sporo prolaze, pa se odlučio malo 'poigrati' te je izabrao svoju momčad snova...

Navijače Milana zabrinula je ozljeda Zlatana Ibrahimovića (39), no njemu ni koronavirus nije ozbiljnije zaprijeti, pa se očekuje kako će se švedski napadač ubrzo vratiti na teren. A njemu nakon samo tri dana stanke nogomet itekako nedostaje.

'Svaki put kad uđem u kopačke pomislim: 'Wow, ovo je ono što želim!'. Nogomet je moja strast, moj najbolji prijatelj. Bez nogometa jednostavno ne bih bio to što jesam. Bez nogometa bih se osjećao izgubljenim', otkrio je Ibrahimović u razgovoru za švedske medije te otkrio kakvo je stanje s ozljedom:

  • +9
Zlatan Ibrahimović u dresu Milana Izvor: EPA / Autor: CESARE ABBATE

'Nije ništa ozbiljno. Za tjedan ili dva sam opet na terenu!'

Ohrabrujuće su to vijesti za sve navijače Milana i obožavatelje Zlatana Ibrahimovića koji je još jednom pokazao svoj 'istančani' ukus za humor. Naime, zamolili su ga da odabere svoju momčad iz snova, a on je ostao dosljedan sebi. Realno, mnogi nisu mogli vjerovati kad su vidjeli njegov sastav, a posebno koga je stavio na gol.

  • +17
SSC Napoli - AC Milan, 22.11.2020. Izvor: EPA / Autor: CESARE ABBATE

Pogledajte kako izgleda momčad snova po izboru Zlatana Ibrahimovića.