igrat će 'do smrti'?

Zlatan Ibrahimović dobio je ponudu koja se ne odbija; je li moguće da su se u Milanu odlučili na ovakav potez?

20.10.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Već je nebrojeno puta Zlatan Ibrahimović (39) pokazao i dokazao da je jednostavno neuništiv. Da, debelo je u veteranskim godinama, ali igra kao u najboljim danima svoje prebogate karijere. Za vikend je u gradskom derbiju 'Della Madonina' protiv Intera zabio dva gola i presudio mrskom rivalu. A sad je dobio ponudu koju neće moći odbiti...

Talijanski mediji bliski AC Milanu tvrde kako su čelnici 'rossonera' nakon velike pobjede 2:1 u gradskom derbiju protiv Intera odlučili dodatno nagraditi fenomenalnog Zlatana Ibrahimovića (39).

Da, bez obzira na to što legendarni Ibra ima 39 godina, oduševljava svojim igrama, zabija golove i trenutnim igrama podsjeća na svoje najbolje dane. Uz sve to je uspio pobijediti koronavirus i vratiti se bolji nego prije.

Ibrahimović je u subotu s dva gola Milanu osigurao veliku pobjedu protiv Intera i svi su složni u zaključku kako je njegov dolazak na San Siro doslovno preporodio 'rossonere'. Netom prije početka nove sezone Zlatan je odlučio potpisati jednogodišnji ugovor, do ljeta 2021. godine, ali u Milanu sada imaju plan kako da ga na duže vrijeme zadrže u momčadi.

Zato su čelnici Milana po hitnom postupku odlučili kontaktirati Ibrahimovićevog menadžera Mina Raiolu te mu prezentirali najnoviju ponudu njegovom 'štićeniku'.

Talijanski mediji tvrde kako 'rossoneri' Ibrahimoviću nude novi dvogodišnji ugovor vrijedan čak 15 milijuna eura! On će za ovu sezonu u dresu Milana zaraditi šest milijuna eura, a prema novom ugovoru trebao bi imati godišnju plaću od čak 7.5 milijuna eura.

Ako do ovog dogovora dođe, to bi značilo da će Zlatan Ibrahimović igrati u Milanu i s 41 godinom 'na leđima'!

  • +4
Inter - Milan Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Otkriveno je i kako će pregovore s njim i Raiolom voditi direktor kluba Paolo Maldini, koji je i sam igrao za 'rossonere' do svoje 41. godine pa se svi na San Siru nadaju kako će Ibra na kraju i pristati te karijeru završiti u dresu Milana.

Podsjetimo, neuništivi Zlatan Ibrahimović je vodio Milan do četiri uzastopne pobjede u Serie A na početku sezone, a priliku za petu 'rossoneri' će imati već za vikend jer im u goste dolazi Roma. Prije toga ih čeka gostovanje kod Celtica u četvrtak (22. listopada) u 1. kolu grupne faze UEFA Europske lige.

Otkako je u siječnju stigao u Milan, Zlatan Ibrahimović je odigrao 23 utakmice u svim natjecanjima i zabio 16 golova. I pobijedio koronavirus...