USURET EL CLASICU

Zidane odlučio - Kovačić preuzima Messija!

28.11.2016 u 10:58

Bionic
Reading

Madridski Real gotovo u idealnoj situaciji dolazi na El Clasico koji će se sljedeće subote igrati na Nou Campu (16.15 sati). Osim što imaju šest bodova prednosti pred Barcelonom, igrači Reala nanizali su i šest prvenstvenih pobjeda, a vratio se i Luka Modrić

Nakon remija Barcelone kod Real Sociedada (1:1), sasvim sigurno na Nou Campu nisu oduševljeni što im sada dolazi El Clasico. Jer Barceloni, zbog zaostatka od šest velikih bodova za Realom, sada treba isključivo pobjeda. Real s velikom prednošću dolazi u Kataloniju i ako se kući vrati neporažen, mnogi smatraju da bi to mogla biti ključna prednost na putu prema naslovu prvaka.

Naravno, do kraja Primere je dugo, ali Zidane zna što mu je činiti. U travnju ove godine u gostima protiv Barcelone uspio je s Casemirom na sredini razbiti igru suparnika. Ulogu Brazilca sada bi preuzeo naš Mateo Kovačić. Naime, hrvatski se reprezentativac u periodu dok nije bilo Luke Modrića uspio nametnuti u sastavu 'kraljeva' te Zidane vjeruje kako bi Mateo mogao postati noćna mora Messija, odnosno da bi mogao biti glavni u defenzivnim zadacima.