gađali kristoffersena

Žestoke reakcije na austrijsku sramotu u Schladmingu: Odvratno i opasno!

24.01.2018 u 11:22

Bionic
Reading

Henrik Kristoffersen imao je neobično težak posao na slalomu u Schladmingu ovog utorka, jer su ga austrijski navijači zasuli grudama tijekom njegove druge vožnje i tako pomogli Marcelu Hirscheru da ostvari pobjedu...

Nije prvi put da se to dogodilo u skijanju, ali svaki put je sramota. Austrijski navijači osramotili su se na prestižnom slalomu u Schladmingu ovog utorka, jer su najvećeg rivala Marcela Hirschera gađali grudama tijekom ključne druge vožnje.

  • +5
Henrik Kristoffersen Izvor: Reuters / Autor: LEONHARD FOEGER

Iako ga nisu uspjeli pogoditi, Henrik Kristoffersen bio je prilično bijesan nakon ulaska u cilj, a možda su mu baš na taj način omeli koncentraciju i donijeli pobjedu Hirscheru iza kojeg je završio na drugom mjestu.

Ostatak skijaške zajednice također nije bio impresioniran.

'Ne zanima me odakle si, za koga navijaš i iz kojeg razloga. Bacati grude ili bilo koji drugi objekt na skijaše dok se natječu ne samo što je odvratno, nego i opasno. Nađite si život,' bijesna je bila poruka na Twitteru najbolje skijašice svijeta Mikaele Shiffrin.

Autor: Youtube

Da se to dogodilo u Zagrebu, reakcije iz najuglednijih skijaških zemalja bile bi žestoke, ovako će se vjerojatno brzo zaboraviti...