PRIJATELJSKA UTAKMICA

Zdravko Mamić psovao suce, Brazilca; gurao brata...

02.02.2015 u 21:02

Bionic
Reading

Dinamo je u posljednjoj probi na španjolskom dijelu priprema remizirao s ukrajinskim Šahtarom, a tijekom ogleda španjolska publika mogla se upoznati sa starima navadama Zdravka Mamića

Na semaforu je već bilo konačnih 1:1 kada je na isteku prvog poluvremena Ante Ćorić krenuo izvesti jedan prekršaj suđen za Dinamo. Kod lopte je bio povremeni brazilski reprezentativac Douglas Costa koji je 'vodio' loptu, a kada ju je Ćorić krenuo uzeti sapleo ga je rukom po licu. Sudac ogleda odmah je prišao Brazilcu i pokazao mu žuti karton, ali na Dinamovoj klupi, na kojoj je sjedio i Zdravko Mamić, nisu se složili s njegovom odlukom.

Prvi je u proteste krenuo Igor Cvitanović uz verbalnu podršku ispunjenu psovkama Zdravka Mamića. Redom ih je čudnovati funkcioner, i suca i Costu, tjerao u - rodno mjesto, a zatim je 'ponijelo' i brata Zorana koji je krenuo u teren reći sucu što misli. Arbitar nije ostao impresioniran i vrlo brzo je otišao na Dinamovu klupu treneru Zoranu reći da napusti travnjak.


Krenuo je Zoran prema tribini, ali tu se u prvi plan vratio brat Zdravko i krenuo ga gurati nazad među rezervne igrače. Četvrti sudac pokušao je reagirati ali Zdravko se branio hrvatskim psovkama i tečnim engleskim argumentom 'He's an idiot,'' pokazujući šokiranom sucu na njegovog šefa. Nakon kratke 'rasprave' Dinamovu klupu ipak je napustio Mamić, ali Zdravko. Suci su bili zadovoljni takvim raspletom i Zoran je mogao nastaviti utakmicu.

Na 41.17 Costa udara Ćorića i zatim slijedi 'civilizirani odgovor' Zdravka Mamića